GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χριστοδουλάκης: Προτεραιότητα η επίσπευση των επενδυτικών πόρων - ΒΙΝΤΕΟ

«Κύρια προτεραιότητα, στη σύντομη περίοδο στην οποία θα βρεθώ εδώ, είναι να βοηθήσουμε με κάθε τρόπο, όπως είχε ξεκινήσει και η προηγούμενη ...

Χριστοδουλάκης: Προτεραιότητα η επίσπευση των επενδυτικών πόρων - ΒΙΝΤΕΟ

«Κύρια προτεραιότητα, στη σύντομη περίοδο στην οποία θα βρεθώ εδώ, είναι να βοηθήσουμε με κάθε τρόπο, όπως είχε ξεκινήσει και η προηγούμενη κυβέρνηση, την επίσπευση των επενδυτικών πόρων στην Ελλάδα» είπε ο υπηρεσιακός υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, Νίκος Χριστοδουλάκης, κατά τη διαδικασία παράδοσης- παραλαβής του υπουργείου από τον Γιώργο Σταθάκη.

Ο κ. Χριστοδουλάκης τόνισε: «Η μεγάλη πρόκληση την οποία έχουμε είναι  να ολοκληρωθεί ομαλά και με χρηματοδοτική πληρότητα το τρέχον πρόγραμμα περιφερειακής ανάπτυξης, έτσι ώστε να μεταβούμε ομαλά στην επόμενη περίοδο του τέταρτου ΕΣΠΑ, το οποίο πιστεύω ότι πρέπει να αποτελέσει μεγάλη αναπτυξιακή πορεία για την χώρα μας και κυρίως για νέες επενδύσεις, επιχειρήσεις και απασχόληση».

«Πιστεύω ότι στο σύντομο διάστημα θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες και θα αφοσιωθώ σε αυτές, έτσι ώστε το κύριο αυτό ζήτημα, μαζί με όλα τα άλλα συναφή ζητήματα της ανάπτυξης, να ολοκληρωθούν και έτσι να μη στερηθεί κανένα πόρο που δικαιούται η Ελλάδα. Ταυτόχρονα θα πρέπει να προετοιμαστούμε και να εξοπλιστούμε με επιχειρήματα και προτάσεις, έτσι ώστε να συμμετάσχουμε στην πανευρωπαϊκή πρωτοβουλία επενδύσεων που έχει αναλάβει ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για να διαθέτει η Ελλάδα μία παρουσία η οποία είναι ουσιαστική, έτσι ώστε να ανατρέψει τα υφεσιακά δεδομένα των προηγούμενων ετών» δήλωσε.

Τέλος, ο κ. Χριστοδουλάκης ενημέρωσε τους δημοσιογράφους πως την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιήσει την πρώτη ενημερωτική συνάντηση.

 

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση