GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ωρα να πει "σε αυτόν τον ΣΥΡΙΖΑ, το μεγάλο ΝΑΙ" και η Μαρία Δαμανάκη...

Αυτός, ο νέος ΣΥΡΙΖΑ -που ψηφίζει Μνημόνια- πραγματικά έχει κερδίσει τις καρδιές πολλών, παλαιών εχθρών του. Μετά τον Φώτη Κουβέλη, που σ...

Αυτός, ο νέος ΣΥΡΙΖΑ -που ψηφίζει Μνημόνια- πραγματικά έχει κερδίσει τις καρδιές πολλών, παλαιών εχθρών του. Μετά τον Φώτη Κουβέλη, που σήμερα δήλωσε ανοικτός να επιστρέψει στο κόμμα του Αλέξη Τσίπρα, με παρέμβαση της, στην εκπομπή "Τα καψούρια της Ευρώπης", στον Retali Fm, η Μαρία Δαμανακή, ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς που εξαργύρωσε, όσο λίγοι, το γεγονός ότι ήταν στο Πολυτεχνείο, εκείνο τον Νοέμβριο του 73, δήλωσε ενθουσιασμένη με τον νέο ΣΥΡΙΖΑ.
Μιλώντας για τον ΣΥΡΙΖΑ, είπε ότι το 2012, ήταν ένα όντως επικίνδυνο κόμμα της Ριζοσπαστικής Αριστεράς, αφού δεν είχαν προλάβει να ελέγξουν όλη την ηγεσία του, οι στυλοβάτες της χώρας, με εξαίρεση κάποια στελέχη, όπως ο Γιάννης Δραγασάκης, που ήταν γνωστός στους παραπάνω κύκλους. Ευτυχώς, όπως είπε, το 2012, κέρδισε ο Αντώνης Σαμαράς, και τα Μνημόνια στην χώρα έμειναν ασφαλή, ανέφερε.
Στην συνέχεια αναφέρθηκε στον σημερινό ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι αφού δοκίμασε κάτι μαγκιές, στους εταίρους μας, και αφού δεν είχε σκοπό ποτέ η ηγεσία του, να θυσιάσει το ευρώ, για κανένα "Πρόγραμμα Θεσσαλονίκης", ακολούθησε τον δρόμο του ρεαλισμού και σήμερα υπογράφει ένα τριετές Μνημόνιο.
"Σε αυτόν τον ΣΥΡΙΖΑ, λέω ένα μεγάλο ΝΑΙ", είπε, και είπε ότι αν αποχωρήσουν οι αριστεροί από τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι έτοιμη να γραφτεί μέλος του αναγεννημένου ΣΥΡΙΖΑ, και να συμβάλλει στην μάχη για να εξασφαλιστεί απρόσκοπτα η μνημονιακή πορεία της χώρας, ως απλός στρατιώτης, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, δίνοντας τη διευκρίνιση ότι ξέρει 5-6 θεσούλες στην Κομισιόν, που προβλέπονται για "απλούς στρατιώτες"
* Το κείμενο, είναι δημιούργημα της φαντασίας, ενός τρελαμένου, και αμετανόητου αντιμνημονιακού, που συγκινήθηκε όταν άκουσε ότι ο Κουβέλης, ετοιμάζεται να επιστρέψει στον ΣΥΡΙΖΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση