GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κακλαμάνης σε Κωνσταντοπούλου: Γιατί δεν ρίχνετε την κυβέρνηση σας; - ΒΙΝΤΕΟ

Ανέβηκαν οι τόνοι στη Διάσκεψη των Προέδρων, μεταξύ της Προέδρου της Βουλής, Ζωής Κωνσταντοπούλου, του Γιώργου Βαρεμένου και του Νικήτα Κακλ...

Κακλαμάνης σε Κωνσταντοπούλου: Γιατί δεν ρίχνετε την κυβέρνηση σας; - ΒΙΝΤΕΟ

Ανέβηκαν οι τόνοι στη Διάσκεψη των Προέδρων, μεταξύ της Προέδρου της Βουλής, Ζωής Κωνσταντοπούλου, του Γιώργου Βαρεμένου και του Νικήτα Κακλαμάνη.

Αφορμή στάθηκε ένα σχόλιο της κυρίας Κωνσταντοπούλου, ότι δεν θα πρέπει να εμφανίζονται οι βουλευτές ως αυτοί που ταλαιπωρούνται, γιατί υπάρχουν 11 εκατομμύρια Έλληνες που περιμένουν για την τύχη τους.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Βαρεμένος, υπογράμμισε ότι σε καμία περίπτωση ο ίδιος δεν υποστήριξε ότι οι βουλευτές είναι αυτοί που ταλαιπωρούνται λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είπα εγώ αυτό το πράγμα;».

Άμεση ήταν και η αντίδραση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος επισήμανε: «Αν είναι έτσι όπως τα λέτε, ρίξτε την κυβέρνηση σας να γλυτώσουν τα 11 εκατομμύρια. Γιατί δεν ρίχνετε την κυβέρνηση σας να γλυτώσουν;».

 

Δείτε το βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση