GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συλλήψεις για τη ληστεία στην Ύδρα

Επτά Γεωργιανοί, οι οποίοι προσπάθησαν να διαφύγουν με θαλάσσιο ταξί, συνελήφθησαν στην Ύδρα, για τη ληστεία τα ξημερώματα στο νησί, που είχ...

Συλλήψεις για τη ληστεία στην Ύδρα

Επτά Γεωργιανοί, οι οποίοι προσπάθησαν να διαφύγουν με θαλάσσιο ταξί, συνελήφθησαν στην Ύδρα, για τη ληστεία τα ξημερώματα στο νησί, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο ενός 67χρονου, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ.

Οι δράστες είχαν εισβάλει τα ξημερώματα σε κατοικία προκειμένου να ληστέψουν το ζευγάρι που ήταν και ιδιοκτήτες ταβέρνας.

Οι ληστές, αφού έδεσαν και φίμωσαν τον 67χρονο άνδρα και την 58χρονη σύζυγό του, απέσπασαν άγνωστο χρηματικό ποσό και διέφυγαν.

Η γυναίκα κατάφερε μετά από ώρα να λυθεί και να ειδοποιήσει την αστυνομία. Αστυνομικοί έφθασαν στην κατοικία όπου διαπιστώθηκε ότι ο άτυχος άνδρας ήταν νεκρός.

Στο νησί αναμένεται ιατροδικαστής προκειμένου να διαπιστώσει αν ο θάνατος του 67χρονου οφείλεται σε παθολογικά αίτια ή εγκληματική ενέργεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση