GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάτρικ Γιανγκ: Ήρθα στον Ολυμπιακό γιατί θέλω τίτλους

Ο Πάτρικ Γιανγκ μιλά για τη ζωή του, για το πώς από το μπέιζμπολ βρέθηκε να παίζει μπάσκετ, για τη συμβουλή των γονιών του και για τα όνει...

Πάτρικ Γιανγκ: Ήρθα στον Ολυμπιακό γιατί θέλω τίτλους
Ο Πάτρικ Γιανγκ μιλά για τη ζωή του, για το πώς από το μπέιζμπολ βρέθηκε να παίζει μπάσκετ, για τη συμβουλή των γονιών του και για τα όνειρα του με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Από παιδί ξεχώριζε. Κυρίως λόγω του ότι, όπως ο ίδιος μας αποκάλυψε, ήταν πάντα ο ψηλότερος.
Μιλώντας στο olympiacosbc.gr δήλωσε «θυμάμαι από μικρός ήμουν πάντα ο ψηλότερος της παρέας μου. Από 3-4 χρονών που θυμάμαι τον εαυτό μου, πάντα με ξεχώριζαν από μακριά γιατί ήμουν ο ψηλότερος της παρέας μου».
Αυτό, όμως, δεν τον έστειλε απευθείας στο μπάσκετ. «Στην αρχή ξεκίνησα να παίζω μπέιζμπολ, μου άρεσε πάρα πολύ. Και μάλιστα, όπως έλεγαν οι προπονητές μου ήμουν καλός. Γύρω στα 12, όμως, πήρα κι άλλο ύψος και έτσι, κατάλαβα και εγώ πως είχε έρθει η ώρα να αλλάξω άθλημα. Επέλεξα το μπάσκετ και είμαι ευτυχισμένος για την επιλογή μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση