GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Όαση πρασίνου στην καρδιά της Ρόδου

Με προνομιακή τοποθεσία μέσα στο καταπράσινο περιβάλλον του πάρκου Θέρμαι σε μία από τις πιο κεντρικές τοποθεσίες της Νέας Πόλης της ...

Όαση πρασίνου στην καρδιά της Ρόδου
Με προνομιακή τοποθεσία μέσα στο καταπράσινο περιβάλλον του πάρκου Θέρμαι σε μία από τις πιο κεντρικές τοποθεσίες της Νέας Πόλης της Ρόδου, το ομώνυμο all day cafe- restaurant σας υποδέχεται στον πανέμορφο χώρο του από το πρωί μέχρι το βράδυ.


Η όαση πρασίνου απλώνεται σε μια έκταση 5 στρεμμάτων, και σας περιμένει οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, τόσο για καφέ και για ποτό όσο και για φαγητό. Χωρισμένο σε τρεις επιμέρους χώρους, μπορείτε να χαλαρώσετε για καφέ ή ποτό στην πλευρά του cafe- bar και υπό τους ήχους των τρεχούμενων νερών (η θέα σας βλέπει σε σιντριβάνι) να απολαύσετε το αγαπημένο σας ρόφημα ή κάποιο από τα χρωματιστά cocktails.

Στο εστιατόριο, την τιμητική τους έχουν οι προτάσεις της διεθνούς κουζίνας, με τις πρώτες ύλες να είναι βιολογικές και να προέρχονται από τη φάρμα του ιδιοκτήτη, λίγο έξω από το κέντρο της πόλης. Τέλος, στο play room μπιλιάρδο γεμίζουν τον ελεύθερο χρόνο σας ευχάριστα.

Tip: Το all day στέκι είναι γνωστό και ως "Σουηδικό" λόγω της καταγωγής του ιδιοκτήτη του. Ρωτήστε το προσωπικό για τη φάρμα Swedco, όπου μπορείτε να πάρετε μέρος σε γευσιγνωσίες, ελληνικές βραδιές κ.α.

Info:
Καθημερινά: από τις 07.00
Τιμές: από 7,50 ευρώ (cocktail), από 15-30 ευρώ/άτομο (φαγητό)
Πάρκο Θέρμαι, Πόλη, Ρόδος

Τηλ. 22410 22919
www.facebook.com/pages/Therme/191086647602203



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση