GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λιλιπούτειοι βάνδαλοι λεηλάτησαν νηπιαγωγείο στη Γαλλία

Η δημοτική αρχή μιας κοινότητας στην περιοχή του Παρισιού κατέθεσε μήνυση σήμερα μετά τον βανδαλισμό ενός νηπιαγωγείου από είκοσι δύο π...

Λιλιπούτειοι βάνδαλοι λεηλάτησαν νηπιαγωγείο στη Γαλλία

Η δημοτική αρχή μιας κοινότητας στην περιοχή του Παρισιού κατέθεσε μήνυση σήμερα μετά τον βανδαλισμό ενός νηπιαγωγείου από είκοσι δύο παιδιά ηλικίας 5 έως 13 ετών, μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο επικαλούμενο μια πηγή της δημαρχίας.

Αναποδογυρισμένα ράφια, σπασμένες βιτρίνες, τοίχοι λερωμένοι με μπογιές: οι “βάνδαλοι με τα κοντά παντελονάκια” εισέβαλαν σε ένα νηπιαγωγείο στο Μελούν το Σάββατο και προκάλεσαν εκτεταμένες καταστροφές σε πολλές τάξεις.

Τα παιδιά συνελήφθησαν από την αστυνομία, την οποία κάλεσε ένας κάτοικος, την ώρα που “εξέρχονταν από το κτίριο” ή “βρίσκονταν ακόμα στο εσωτερικό του”, γνωστοποίησε μία πηγή της αστυνομίας.

“Καταρχάς καταθέσαμε μήνυση κατά αγνώστων και όταν ολοκληρωθεί η ανάκριση των παιδιών θα καταθέσουμε μήνυση κατά προσώπων”, εξήγησε το περιβάλλον του δημάρχου. Η ανακριτική διαδικασία ξεκίνησε σήμερα, γνωστοποίησε η αστυνομία.

Καθώς πρόκειται για ανήλικους, αντιμετωπίζουν την επιβολή αναμορφωτικών μέτρων, την φύση των οποίων δε διευκρίνισε η εισαγγελία, ενώ προσέθεσε ότι “οι γονείς είναι υπεύθυνοι σε αστικό επίπεδο για τα παιδιά τους και οφείλουν να επιδιορθώσουν τις ζημιές”.

Σύμφωνα με μία αστυνομική πηγή, τα παιδιά επηρεάστηκαν από την “ψυχολογία της μάζας” και προχώρησαν στη λεηλασία του σχολείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση