GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έκανε “βουτιά” με το αυτοκίνητο στη θάλασσα – ΦΩΤΟ

Ένα παρά λίγο δυστύχημα αποφεύχθηκε χθες στα Κάτω Λεχώνια Βόλου, όταν αυτοκίνητο, που οδηγούσε 22χρονος έπεσε στη θάλασσα, αλλά ευτυχώς ο ...

Έκανε “βουτιά” με το αυτοκίνητο στη θάλασσα – ΦΩΤΟ
Ένα παρά λίγο δυστύχημα αποφεύχθηκε χθες στα Κάτω Λεχώνια Βόλου, όταν αυτοκίνητο, που οδηγούσε 22χρονος έπεσε στη θάλασσα, αλλά ευτυχώς ο οδηγός πρόλαβε και βγήκε από το όχημα μόνος του και είναι καλά στην υγεία του.
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
Στις 6 το πρωί, ζητήθηκε από το Λιμεναρχείο Βόλου η συνδρομή της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας, για απεγκλωβισμό ατόμου σε αυτοκίνητο, που είχε πέσει στη συγκεκριμένη θαλάσσια περιοχή. Για το σκοπό αυτό, ετοιμάστηκαν τρεις εθελοντές δύτες με το φουσκωτό όχημα της Λέσχης.
Στις 6.20 το πρωί και ενώ οι εθελοντές βρισκόταν καθ’ οδόν, το Λιμεναρχείο ενημέρωσε ότι ο νεαρός οδηγός είχε βγει μόνος του από το αυτοκίνητο, τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και ζητούσε από την εθελοντική ομάδα να επιστρέψει.
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ 1
Το ατύχημα φαίνεται ότι έγινε όταν ο οδηγός κινούμενος σε αγροτικό δρόμο κάθετο προς την ακτή έφτασε με ταχύτητα στο τέλος του δρόμου, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να καταλήξει στη θάλασσα.
Τελικά, οι εθελοντές της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων συνέδραμαν στην έξοδο του αυτοκινήτου από τη θάλασσα, ώστε να αποφευχθεί θαλάσσια ρύπανση και αποχώρησαν από το σημείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση