GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξεκινούν οι εγγραφές για το κοινωνικό φροντιστήριο στα Χανιά

Δωρεάν μαθήματα σε φροντιστηριακές μονάδες, για μαθητές και μαθήτριες Λυκείου θα πραγματοποιηθούν με τη συνεργασία του δήμου Χανίων κα...

Ξεκινούν οι εγγραφές για το κοινωνικό φροντιστήριο στα Χανιά
Δωρεάν μαθήματα σε φροντιστηριακές μονάδες, για μαθητές και μαθήτριες Λυκείου θα πραγματοποιηθούν με τη συνεργασία του δήμου Χανίων και της Ένωση Φροντιστών Μ.Ε. Χανίων, στα πλαίσια του σχολικού έτους 2015-16.
Οι εγγραφές για το "Κοινωνικό Φροντιστήριο" ξεκινούν σήμερα, Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015 και θα διαρκέσουν έως και την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015, ενώ οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να απευθύνονται στην Κοινωνική Υπηρεσία του δήμου, Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής, Ισόγειο δημαρχείου (οδός Υψηλαντών) από τις 9.00 έως τις 12.00, (τηλέφωνο επικοινωνίας: 2821341693).
Για την εγγραφή απαραίτητα είναι δικαιολογητικά που αφορούν στην αίτηση συμμετοχής, φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου ή Ειδικού Δελτίου ταυτότητας ομογενούς ή άδεια παραμονής, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, εκκαθαριστικό εφορίας 2015, αντίγραφο Ε1 δήλωσης 2015, Ε9 2015 στην περίπτωση, που προκύπτουν ακίνητα και βεβαίωση φοίτησης του προηγούμενου σχολικού έτους (εάν υπάρχει προηγούμενη φοίτηση).
Για κάποιες περιπτώσεις θα χρειασθεί και η απόφαση αρμόδιας επιτροπής, στην οποία να αναφέρεται τυχόν ποσοστό αναπηρίας, φωτοτυπία κάρτας ανεργίας από τον ΟΑΕΔ για κάθε μέλος της οικογένειας, που δεν εργάζεται, ενώ για έγγαμους απαιτούνται δικαιολογητικά και για τους δύο συζύγους, εάν είναι διαζευγμένοι, το διαζύγιο και εάν είναι σε διάσταση ένορκη βεβαίωση από το Ειρηνοδικείο. Τέλος μία πρόσφατη απόδειξη ενοικίου, σε περίπτωση ενοικίασης κατοικίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση