GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λεουτσάκος: Μόνο με αντιμνημονιακό πρόγραμμα έχει μέλλον ο ΣΥΡΙΖΑ - ΒΙΝΤΕΟ

Την απόσυρση της συμφωνίας ζητούν οι διαφωνούντες βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ανέφερε ο Στάθης Λεουτσάκος στην ΕΡΤ1, επισημαίνοντας ότι το μν...

Λεουτσάκος: Μόνο με αντιμνημονιακό πρόγραμμα έχει μέλλον ο ΣΥΡΙΖΑ - ΒΙΝΤΕΟ

Την απόσυρση της συμφωνίας ζητούν οι διαφωνούντες βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ανέφερε ο Στάθης Λεουτσάκος στην ΕΡΤ1, επισημαίνοντας ότι το μνημόνιο είναι η καταστροφή της χώρας.

Ο κ. Λεουτσάκος ανέφερε: «Η μάχη που δίνουμε είναι ο ΣΥΡΙΖΑ να επιστρέψει στην κοίτη του» και υποστήριξε ότι μόνο με αντιμνημονιακό πρόγραμμα έχει μέλλον το κόμμα. Τόνισε ότι υπερασπίζεται αποφάσεις και κατευθύνσεις των οργάνων του ΣΥΡΙΖΑ για μια αντιμνημονιακή πολιτική και πως αυτό θα πράξει στη Βουλή.

Αναφερόμενος στη στάση των διαφωνούντων βουλευτών επισήμανε ότι αποτελούν την καρδιά και την ψυχή του ΣΥΡΙΖΑ και δεν είναι αυτοί που ανακάλυψαν το κόμμα όταν έγινε κυβέρνηση. «Μας ενδιαφέρει η πορεία της κυβέρνησης για να ανατρέψουμε τα μνημόνια», είπε ο κ. Λεουτσάκος.

Δείτε το βίντεο της ΕΡΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση