GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νατάσα Καραμανλή: Δεν έγραψα εγώ το άρθρο για τον καρκίνο!

Να λύσει την «καλοπροαίρετη παρεξήγηση» επιχειρεί με ανάρτησή της στο facebook η Νατάσα Καραμανλή, καθώς τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί...

Να λύσει την «καλοπροαίρετη παρεξήγηση» επιχειρεί με ανάρτησή της στο facebook η Νατάσα Καραμανλή, καθώς τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί ένα κείμενο που φέρεται να έχει την υπογραφή της.Η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού αναφέρεται στο κείμενο «Ο καρκίνος μου έδωσε το δικό του μάθημα ζωής», που έχει υπογραφεί «Νατάσα Καραμανλή» και έχει αναρτηθεί σε ιστοσελίδα στο Διαδίκτυο, ενώ έχει αναπαραχθεί από δεκάδες άλλες που το αποδίδουν στην ίδια.
«Η απλή συνωνυμία της συντάκτριας του άρθρου με εμένα, καθώς και ο τίτλος του που παραπέμπει στην επιστημονική μου ιδιότητα, οδήγησε στην ταύτιση της υπογράφουσας με εμένα» σημειώνει η N. Καραμανλή και επισημαίνει: «Το ενδιαφέρον κάποιων ανθρώπων για την επιστημονική μου τοποθέτηση είναι συγκινητικό. Όμως αυτή ακριβώς η επιστημονική μου ιδιότητα επιβάλλει να αποφεύγονται ακόμα και οι καλοπροαίρετες παρεξηγήσεις που μου αποδίδουν κείμενα που δεν είναι δικά μου».

Ολόκληρη η ανάρτηση στο facebook:
«Σήμερα αναρτήθηκε σε κάποια ιστοσελίδα άρθρο με τον τίτλο “Ο καρκίνος μου έδωσε το δικό του μάθημα ζωής”. Το άρθρο, το οποίο περιγράφει την προσωπική εμπειρία μιας γυναίκας που καταπολέμησε τη νόσο, υπογράφει συντάκτρια της ιστοσελίδας, με το όνομα Νατάσα Καραμανλή. Η απλή συνωνυμία της συντάκτριας του άρθρου με εμένα, καθώς και ο τίτλος του που παραπέμπει στην επιστημονική μου ιδιότητα, οδήγησε στην ταύτιση της υπογράφουσας με εμένα και στη μαζική αναπαραγωγή του άρθρου από άλλα sites αλλά και ιδιώτες.
Το ενδιαφέρον όλων μας για την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού είναι δεδομένο. Το ενδιαφέρον κάποιων ανθρώπων για την επιστημονική μου τοποθέτηση είναι συγκινητικό. Όμως αυτή ακριβώς η επιστημονική μου ιδιότητα επιβάλλει να αποφεύγονται ακόμα και οι καλοπροαίρετες παρεξηγήσεις που μου αποδίδουν κείμενα που δεν είναι δικά μου.
Αναστασία Παζαΐτη
Γενική Χειρουργός – Χειρουργός Μαστού»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση