GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Ρ. Μακρή "ξετινάζει" τον Ν. Νικολόπουλο...

Ραχήλ Μακρή 24 Αυγούστου 2015 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Δήλωση Ραχήλ Μακρή: Οι ΑΝ.ΕΛ. να σταματήσουν το πολιτικό πλιάτσικο και να παραδώσουν τις βουλε...

Ραχήλ Μακρή
24 Αυγούστου 2015
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δήλωση Ραχήλ Μακρή: Οι ΑΝ.ΕΛ. να σταματήσουν το πολιτικό πλιάτσικο και να παραδώσουν τις βουλευτικές αποζημιώσεις στο Δημόσιο Ταμείο.
Η επιστολή του κ. Νικολόπουλου η οποία φαίνεται εκφράζει το σύνολο της Κ.Ο. των ΑΝΕΛ αποκαλύπτει ότι πλέον δεν θεωρούν τους εαυτούς τους ικανούς και άξιους να συμμετάσχουν στο νομοθετικό έργο και επικεντρώνονται στην διαδικασία ψήφων για την πολιτική τους επιβίωση.
Οφείλουν να γνωρίζουν όλοι όσοι διεκδικούν την ψήφο του ελληνικού λαού τουλάχιστον το Σύνταγμα, τον Κανονισμό της Βουλής και τον εκλογικό νόμο.
Το σύνολο των θεσμικών κειμένων επιβάλλουν την συνέχεια της λειτουργίας του Κοινοβουλίου ακόμα και όταν έχει παραιτηθεί η Κυβέρνηση αλλά δεν υφίσταται ΠΔ προκήρυξης εκλογών.
Αποτελεί πολιτικό πλιάτσικο η επιθυμία τηλεοπτικής προβολής με χρήματα του ελληνικού λαού, κομματικών θέσεων υπεράσπισης των μνημονιακών πολιτικών και της λιτότητας αντί για την διενέργεια των απαιτούμενων νομοθετικών υποχρεώσεων.
Αποτελεί πολιτικό πλιάτσικο να θεωρείς ότι έχει τελειώσει το νομοθετικό έργο, αλλά να εξακολουθείς να πληρώνεσαι ως Βουλευτής για να βγαίνεις στα κανάλια στα οποία η συγκυβέρνησή σου ενέκρινε χρηματοδοτήσεις στους καναλάρχες τους, ύψους 600.000 ευρώ ενώ είχε ήδη παραιτηθεί.
Πριν βγουν στα κανάλια οι ΑΝΕΛ οφείλουν να παραδώσουν στο δημόσιο ταμείο το σύνολο της αποζημίωσης που έλαβαν για το διάστημα το οποίο θεωρούν ότι έκλεισε η Βουλή καθώς και να υλοποιήσουν με πράξεις και όχι λόγια την πρόταση της κ. Κόλλια για περικοπή των βουλευτικών τους αποζημιώσεων κατά 30% αναδρομικά από τις 25 Ιανουαρίου 2015.
Όλα τα υπόλοιπα είναι επικοινωνιακά τερτίπια εμπαιγμού του λαού για την υφαρπαγή ψήφων για άλλη μια φορά.
Γραφείο Τύπου Ραχήλ Μακρή
www.rachelmakri.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση