GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέο μεταγραφικό χτύπημα από τον Ολυμπιακό - Παίρνει και Ντε Λα Μπέγια

Κι όμως οι μεταγραφές δεν σταματούν για τον Ολυμπιακό! Οι Πειραιώτες, ύστερα από την απόκτηση του Ντα Κόστα και του Σεμπά, ετοιμάζονται...

Νέο μεταγραφικό χτύπημα από τον Ολυμπιακό - Παίρνει και Ντε Λα Μπέγια

Κι όμως οι μεταγραφές δεν σταματούν για τον Ολυμπιακό! Οι Πειραιώτες, ύστερα από την απόκτηση του Ντα Κόστα και του Σεμπά, ετοιμάζονται για την περαιτέρω ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ τους, με την απόκτηση του Αλμπέρτο Ντε λα Μπέγια.

Πρόκειται για τον 30χρονο αριστερό μπακ της Σοσιεδάδ για τον οποίο – σύμφωνα με τη SportDay - έχουν καταθέσει πρόταση στον μάνατζέρ του, ο οποίος ενημέρωσε σχετικά τον Ντέιβιντ Μόγιες και εκείνος δεν είναι αρνητικός για την παραχώρησή του.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει πως οι Πειραιώτες έχουν συμφωνήσει σε όλα με την πλευρά του Ισπανού για συμβόλαιο διετούς ή τριετούς διάρκειας, με τις ετήσιες απολαβές του να μην ξεπερνούν τις 600.000 ευρώ.

Το μόνο που απομένει είναι να τα βρουν και οι δύο σύλλογοι μεταξύ τους, αφού ο ποδοσφαιριστής δεσμεύεται με δύο ακόμα χρόνια συμβόλαιο με την ομάδα του. 

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση