GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καλαμάτα: Συνελήφθη αλλοδαπός που επιχείρησε να ταξιδέψει στη Σουηδία

Συνελήφθη χθες το πρωί στον Κρατικό Αερολιμένα Καλαμάτας Μεσσηνίας από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, ένας 29χρονο...

Καλαμάτα: Συνελήφθη αλλοδαπός που επιχείρησε να ταξιδέψει στη Σουηδία

Συνελήφθη χθες το πρωί στον Κρατικό Αερολιμένα Καλαμάτας Μεσσηνίας από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, ένας 29χρονος αλλοδαπός υπήκοος Συρίας για πλαστογραφία, ψευδή ανωμοτί κατάθεση και παράβαση της νομοθεσίας για τους αλλοδαπούς.

Ειδικότερα, κατά τον έλεγχο του ταξιδιωτικού εγγράφου του αλλοδαπού, ο οποίος είχε σκοπό να ταξιδέψει με πτήση για τη Στοκχόλμη Σουηδίας, διαπιστώθηκε ότι το ταξιδιωτικό του έγγραφο ήταν προφανώς πλαστό.

Επίσης, κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα δελτίο ταυτότητας ιταλικών αρχών. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας. Η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση