GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν κατεβαίνει στις εκλογές η "Τελεία" του Γκλέτσου...

Το κόμμα του Απόστολου Γκλέτσου, το οποίο στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015 είχε σημειώσει ποσοστό 1,77%, ευρισκόμενο πάνω τόσο από το...

Το κόμμα του Απόστολου Γκλέτσου, το οποίο στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015 είχε σημειώσει ποσοστό 1,77%, ευρισκόμενο πάνω τόσο από τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό όσο και την Δημοκρατική Αριστερά, φαίνεται πως δεν θα καταφέρει να κατεβάσει ψηφοδέλτιο.
Κι αυτό σύμφωνα με την δήλωση προέδρου και γγ του κόμματος, λόγω της αδυναμίας κατάρτισης λιστών, αλλά και επειδή τα οικονομικά είναι εξαιρετικά δύσκολα.
«Ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας του κόμματος ΤΕΛΕΙΑ ανακοινώνουν στους υποψήφιους και φίλους ότι τελικά δεν κατέστη δυνατόν να φτιαχτούν οι λίστες διότι είναι πολλοί αυτοί που επιμένουν για πρωτιές και εκλόγιμες θέσεις. Επίσης τα οικονομικά είναι εξαιρετικά δύσκολα και το “ρεφενέ’’ δεν απέδωσε. Για το τι θα πράξει ΤΕΛΕΙΑ από εδώ και πέρα θα αποφασίσουν τα όργανα”, αναφέρει η ανακοίνωση της Τελείας του Απόστολου Γκλέτσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση