GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αγιορείτικη Θεία Λειτουργία

Ελληνορθόδοξος Σύλλογος «Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος» ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ - ΑΘΩ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ Την Τετάρτη 6 (19 ν.ημ.) Αυγούστου ...

Ελληνορθόδοξος Σύλλογος

«Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος»
ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ - ΑΘΩ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ
Την Τετάρτη 6 (19 ν.ημ.) Αυγούστου 2015 το πρωί, στο Ιστορικό Εκκλησάκι «Μεταμόρφωσεως του Σωτῆρος» της Χούσμουζας Παιανίας, θα τελεστεί πανηγυρική Αγιορείτικη Θεία Λειτουργία, Όπως κάθε χρόνο.
- ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΟ ΠΑΡΟΝ -
Ο Σύλλογος «Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος» Παιανίας προσκαλεί όλους τους δημότες Παιανίας και των ομόρων δήμων όπως τιμήσουν και τιμηθούν δια της παρουσίας των. Η παρουσία του Χριστεπωνύμου πληρώματος ΕΔΩ, είναι εξόχως ομολογιακή.
Το εορτάζον, θρυλικό πλέον Εκκλησάκι της «Μεταμορφώσεως του Σωτῆρος», που εκτόπισε το Tέμεvoς του Ισλάμ, γράφει Ιστορία και συνδαιτυμόνες αυτής είμαστε όλοι οι Έλληνες Ορθόδοξοι. Θεωρείται σταθμός στην ιστορία του τόπου και μας θυμίζει από το όνομα του το ΤΑΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ! (Το χρωστάμε στο Σωτῆρα Χριστό 194 χρόνια…!)
Εφέτος θα τιμηθούν:
1. Η Μεταμόρφωσις του Σωτῆρος σύμφωνα με το Αγιορείτικο τυπικό.
2. Τα επινίκια από τη θεόσταλτη απαλλαγή και αθώωση από το
εδώλιο του κατηγορουμένου επί βαρυτάτων κατηγοριών, για την απόφασή μας κατά του μουσουλμανικού Τεμένους (του επιβαλλομένου με προδοσία…!)
To σύνθημα μας είναι και παραμένει:
«ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ» - και σε κάθε Τέμενος που προηγείται της λαθρομετανάστευσης…
«ΝΑΙ ΣΤΟ ΤΑΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ» - που το περιμένουμε 194 χρόνια…
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
Αθανάσιος Ν. Παπαγεωργίου

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση