GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το συντριπτικό ΟΧΙ του λαού έγινε ηχηρό ΝΑΙ στη βουλή

Γράφει ο Κων/νος Προδρόμου   Ανεξάρτητος Έλληνας. Συνέλληνες ζούμε σε πραγματική αντιπροσωπευτική Δημοκρατία ; Κ. Καμμένε θα καείς...

Γράφει ο Κων/νος Προδρόμου 
 Ανεξάρτητος Έλληνας.

Συνέλληνες ζούμε σε πραγματική αντιπροσωπευτική Δημοκρατία ;

Κ. Καμμένε θα καείς, όπως και ο κ. Τσίπρας, με τη νέα συμφωνία που υποστηρίζεις, το 3° μνημόνιο που είναι βαρύτερο και κοινωνικά άδικο. Από αντάρτης κατάντησες προσκυνητής των αισχρών φερεφώνων των διεθνών τοκογλύφων της παγκόσμιας αγοράς, των Γερμανών της Ε.Ε.

Αγαπητέ πρόεδρε των ΑΝΕΛ τα ίδια επεσήμανα στον Καρατζαφέρη το 2010 και έφυγα γιατί δεν μ΄άκουσε όταν στήριξε το 1° μνημόνιο Παπανδρέου. Είδες τι έπαθε, ακόμη τι συνέβη παρόμια και στον Κουβέλη, σαν μικρά κόμματα πλήρωσαν επώδυνα τα λάθη τους.

Τα πρώην μεγάλα ΠΑΣΟΚ και ΝΔ καταστράφηκαν, συρρικνώθηκαν αλλά επιβίωσαν του Αρμαγεδώνα και της κατάρας των μνημονίων εξ αιτίας του μεγέθους τους και της θέσης-κατάστασης τους σαν κόμματα εξουσίας και κατεστημένου. Τα ίδια θα πάθει δυστυχώς και ο νεόκοπος Τσίπρας και ο Σύριζα, ήδη φάνηκαν οι πρώτοι κομματικοί σεισμοί με την απαρχή του 3ου μνημονίου.

Καταλάβετε το πολιτικά πρόσωπα οιασδήποτε απόχρωσης, τα βάρη και λάθη, την απληστία των κεφαλαιοκρατών, την κρίση των κροίσων παγκόσμια, τα χρέη τους δεν ανέχονται οι λαοί να επιβάλλονται με μνημόνια συνενοχής, με επίφαση δημοκρατικότητας χρησιμοποιώντας θεσμούς π.χ Ε.Ε, ΔΝΤ με εργαλεία τα πρόσωπα-φορείς τους.

Το πρόσφατα δημοψήφισμα επειδή είχε χαρακτηριστικά απλής αναλογικής, δηλαδή γνήσιας και ισότιμης έκφρασης του λαού, παρά την ανελέητη προπαγάνδα, το κλείσιμο των τραπεζών, κατέδειξε τη θέληση αντίστασης των Ελλήνων στη λιτότητα. Η συγκυβέρνηση “σωτηρίας„ με την υποστήριξη των προθύμων και υποτακτικών της ΝΔ, του ΠΑ.ΣΟ.Κ, του “ποταμιού „ έπραξε το αντίθετο του ΟΧΙ.

Μπράβο σας, θα εισπράξετε πολύ σύντομα τα επίχειρα των πράξεων σας κύριοι, ο λαός θα σας στείλει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας΄ είστε ανεπίδεκτοι μαθήσεως. Κ. Καμμένε για οφίκια εξουσίας απαρνηθήκατε τις αρχές και τις αξίες που υπεραμυνόσασταν; Άντε γειά !

Είμαι Ανεξάρτητος και ελεύθερος συνείδησης, σταθερός σε διαχρονικές ανθρώπινες αξίες, όχι εξάρτημα σε εξουσίες.

ΝΑΙ στη Δημοκρατία, την πλειοψηφία του λαού.

ΟΧΙ στη Λιτότητα και την εξαθλίωση του λαού.

Δυστυχώς, με εξαιρέσεις, το κοινοβούλιο αλλοίωσε τη Δημοκρατία και κατάντησε συνονθύλευμα απόψεων και συμφερόντων. Πώς το 62% ΟΧΙ γίνεται 83% ΝΑΙ στη βουλή;

Επιτέλους “εθνοσωτήρες„ βαρεθήκαμε την ανεδαφική λογική σας και την καταπιεστική πρακτική της Εξουσίας σας. Ζητώ εκλογές με απλή αναλογική (όπως το δημοψήφισμα) να αποφασίσει ο λαός, να ξεχωρίσει η ήρα απ΄το σιτάρι, τη λύση στα αδιέξοδα να τη δώσει ο κόσμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση