GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αλέφαντος: Δε θέλω τον φορ για τον Ταυλαρίδη και τον Τζαβέλλα!

Ο Νίκος Αλέφαντος πήγε στο γήπεδο, είδε τον Ολυμπιακό και έχει πολλά να πει και να εξηγήσει... Διαβάστε τη συνέχεια στο sportdog.gr: ...

Αλέφαντος: Δε θέλω τον φορ για τον Ταυλαρίδη και τον Τζαβέλλα!
Ο Νίκος Αλέφαντος πήγε στο γήπεδο, είδε τον Ολυμπιακό και έχει πολλά να πει και να εξηγήσει...
Διαβάστε τη συνέχεια στο sportdog.gr:

Πήγα γήπεδο, ο Ολυμπιακός στο α΄ ημίχρονο δεν ήταν η ομάδα η κανονική, έπαιζαν πολλοί μη βασικοί, με Βούρο για παράδειγμα σέντερ μπακ. Στο β΄ ημίχρονο μπήκανε περισσότεροι καλοί παίκτες μέσα. Δεν με ενθουσίασε πάντως ο Ολυμπιακός όπως στο α΄ ημίχρονο με τη Φέγενορντ που ήταν καταπληκτικός. Κενά είδα πίσω στην άμυνα. Πρέπει ένα εκατομμύριο τοις εκατό να αποκτηθεί μεγάλος στόπερ. Για να μην σας πω δύο.

Και καλό θα είναι με τόσους στόπερ που έχει μαζέψει ο Ολυμπιακός οι οποίοι είναι ελπιδοφόροι παίκτες ή απλά καλοί παίκτες, να αποκτηθεί μια στοπεράρα ώστε να μπορεί να παίξει η ομάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ και με τρεις στόπερ. Γιατί, δηλαδή, ολόκληρη Γιουβέντους παίζει με τρεις στόπερ σε πολλά ματς, έφτασε στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, και απαξιείς να το κάνεις εσύ;

Μπορείς να παίξεις με τρεις στόπερ διότι έχεις μπάκαρους που ανεβοκατεβαίνουν τις πλευρές. Ακόμα και αν φύγει ο Μαζουακού, τον Σαλίνο τον βλέπω πολύ καλό, αθλητής είναι.

Στα χαφ ήταν πολύ καλός ο Μπουχαλάκης, έχω ξαναπεί ότι πιστεύω σε αυτόν. Έχει μεγάλη βελτίωση στην ταχύτητα σε σχέση με το πώς ήταν όταν ήρθε στον Ολυμπιακό. Πρέπει να δουλέψει κι άλλο την ταχύτητά του. Έχει φοβερό αριστερό πόδι, ξέρει μεγάλη μπάλα, είναι νέο παιδί και δεν είναι κοντός, έχει πλούσια σωματικά προσόντα. Ο Βούρος λόγου χάρη, όσο ελπιδοφόρος αν είναι, όσο και φιλότιμος, δεν μπορείς με αυτό το ύψος να παίξεις στόπερ στον Ολυμπιακό.

Μου άρεσε ο Ισλανδός μπροστά, ο Φινμπόγκασον έδειξε ότι έχει έφεση στο γκολ, μου άρεσαν οι τοποθετήσεις που είδα να παίρνει. Και δεν ήταν τεμπελάκος, κινιόταν αριστερά-δεξιά.

Ο Χάρα …χαροπαλεύει, φιλότιμος και τρεχαλατζής αλλά γκολ δε βάζει. Είναι παίκτης που πιάνεται. Εγώ όταν παίζει ο Ολυμπιακός με τον Παναθηναϊκό ή με τον ΠΑΟΚ δε θέλω τον σέντερ φορ μου να τον εξουδετερώνουν ο Ταυλαρίδης ή ο Τζαβέλλας…

Ο Αυλωνίτης έχει πάρει βελτίωση, αυτός χρειάζεται στο ρόστερ, μπορεί να βοηθήσει.

Στο ματς χθες ήθελα πιο κοντά τις γραμμές και δε μου άρεσε επίσης ένα πράγμα. Έφευγε η μπάλα κατευθείαν από τα στόπερ στους επιθετικούς, αυτό είναι καλό να γίνει λίγες φορές, όχι να γίνει σύστημα. Δεν προλάβαιναν να κλείσουν μέσα οι εξτρέμ. Χρειάζεσαι τους χαφ να περάσουν τις μπάλες. Ο Φορτούνης έφευγε πολύ μπροστά και γινόταν δεύτερος κυνηγός, δεν είχες δεκάρι όμως έτσι να περάσει τις πάσες.

Με ρωτάει ο Σινάνογλου αν είναι να πουλήσει ο Ολυμπιακός έναν εκ των Μαζουακού ή Ομάρ, ποιον θα ήθελα να μείνει στην ομάδα. Σίγουρα τον Ομάρ. Είναι μπακάρα και δείχνει μυαλωμένο παιδί, τα δίνει όλα. Ενώ ο Μαζουακού είναι κι αυτός καλός παίκτης, αλλά τα μυαλά του φούσκωσαν, θέλει να πάρει μεταγραφή. Παίκτες με μισή καρδιά δεν είναι καλό να τους κρατάς.

Ο Πάρντο είναι πολύ καλός εξτρέμ, θα κάνει ζημιές αυτός. Καλή επιλογή του Σίλβα, τον δικαιώνει. Θα ήθελα άλλο έναν Πάρντο από την άλλη πλευρά για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Βέβαια ο Ολυμπιακός έχει πολλούς εξτρέμ, ξένους και Έλληνες, αλλά αυτός που κάνει τη διαφορά είναι ένας: Ο Πάρντο.

Ο Καμπιάσο είναι μεταγραφάρα, παρά την ηλικία του. Τον είδα πέρσι στη Λέστερ, μου έκαναν εντύπωση τα τρεξίματά του. Ξέρετε τι είναι να είσαι ο καλύτερος παίκτης μιας ομάδας στην Πρέμιερ Λιγκ; Ακόμα και μικρής ομάδας. Για Πρέμιερ Λιγκ μιλάμε, το πιο δύσκολο πρωτάθλημα στον κόσμο. Πήγε ο Μήτρογλου εκεί και δεν ακούμπησε μπάλα, ούτε καν τον έβαζαν να παίζει. Τα έχουμε δει και με άλλους, είδαμε τον Σαμαρά επανειλημμένως. Ο Καμπιάσο είναι παικτάρα. Τον θυμάμαι με την Ίντερ, ήταν από τους αγαπημένους μου κόφτες παγκοσμίως. Μέσα στους καλύτερους κόφτες σε όλο τον πλανήτη ήταν ο Καμπιάσο την προηγούμενη δεκαετία. Δεν παίζεις εύκολα 50 φορές εθνική Αργεντινής.

Τα έχει πάρει όλα, δε θα ξεχάσω τον αλησμόνητο τελικό Τσάμπιονς Λιγκ Ίντερ-Μπάγερν όταν ο Μουρίνιο ζωγράφισε. Είχε βάλει μπροστά από τα στόπερ Καμπιάσο και Ζανέτι, είχε φέρει τους δύο πλάγιους μπακ να κλίνουν προς τα σέντερ μπακ, και κατέβαζε πίσω σαν πλάγιους μπακ τον Ετό και τον Πάντεφ, ασύλληπτα πράγματα.

Ο Καμπιάσο λένε ότι είναι και καλό παιδί, είναι επιτυχία του Μαρινάκη αυτή η μεταγραφή, τέτοιους παίκτες θέλω εγώ στον Ολυμπιακό. Αν πάρει στοπεράρα τώρα και εξτρέμ ή άλλο έναν καλό σέντερ φορ, θα δούμε ωραία πράγματα στο Καραϊσκάκη φέτος και το γήπεδο θα γεμίζει.
Συντάκτης: Θέμης Σινάνογλου 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση