GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκουρλέτης: Οι οικουμενικές κυβερνήσεις έχουν νόημα σε ακραίες καταστάσεις

Η κυβέρνηση αξιοποίησε το ΟΧΙ στο δημοψήφισμα για να βάλει φρένο σε επικίνδυνες προτάσεις ακραίων κύκλων του γερμανικού παράγοντα, ενώ...

Σκουρλέτης: Οι οικουμενικές κυβερνήσεις έχουν νόημα σε ακραίες καταστάσεις
Η κυβέρνηση αξιοποίησε το ΟΧΙ στο δημοψήφισμα για να βάλει φρένο σε επικίνδυνες προτάσεις ακραίων κύκλων του γερμανικού παράγοντα, ενώ παράλληλα ξεκαθάρισε ότι «ο Ολάντ δεν ταυτίζεται με την Μέρκελ», δήλωσε ο υπουργός ΠΑΠΕΝ, Πάνος Σκουρλέτης.
Μιλώντας στην εκπομπή EΡΤ Focus, ο κ. Σκουρλέτης επεσήμανε ότι «όλοι γνωρίζουν ότι ακολουθώντας αυτόν τον νεοφιλελεύθερο ισοπεδωτικό δρόμο δεν έχει μέλλον η Ευρώπη». Ενώ τόνισε πως στόχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι να καταστήσει τη συμφωνία όσο το δυνατόν πιο ανώδυνη. «Πρέπει να διαμορφώσουμε ένα παράλληλο πρόγραμμα, μία παράλληλη πρόταση, η οποία θα αντισταθμίζει τις αρνητικές συνέπειες της συμφωνίας» συμπλήρωσε ο υπουργός.
Αναφερόμενος στην επόμενη μέρα των εκλογών και το ενδεχόμενο να μην έχει αυτοδυναμία ο ΣΥΡΙΖΑ, ο υπουργός είπε ότι υπάρχει ήδη μια πετυχημένη συνεργασία με τους Ανεξάρτητους Έλληνες. «Μερικές οικουμενικές κυβερνήσεις έχουν νόημα σε πολύ ακραίες καταστάσεις και για συγκεκριμένο χρόνο» πρόσθεσε. «Θεωρώ ότι οι αποχωρήσεις στον ΣΥΡΙΖΑ και συγκεκριμένα για όσον αφορά Λαϊκή Ενότητα υπάρχουν στρατηγικές διαφορές βάθους που υπήρχαν και στο παρελθόν».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση