GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στον Παναγιώτη Λαφαζάνη η διερευνητική εντολή

Στις 13.00 μεταβαίνει στο Προεδρικό Μέγαρο ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, προκειμένου να παραλάβει τη διερευνητική εντολή από τον Προκόπη Παυ...

Στον Παναγιώτη Λαφαζάνη η διερευνητική εντολή
Στις 13.00 μεταβαίνει στο Προεδρικό Μέγαρο ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, προκειμένου να παραλάβει τη διερευνητική εντολή από τον Προκόπη Παυλόπουλο.
Σημειώνεται ότι όπως έχει δηλώσει ο κύριος Λαφαζάνης, θα εξαντλήσει τα περιθώρια διερεύνησης κυβερνητικής συμμαχίας με κάποιο άλλο κόμμα, επομένως θα εξαντλήσει το χρονικό περιθώριο της διερευνητικής εντολής.
Εφόσον και η εντολή αυτή δεν καρποφορήσει, όπως αναμένεται, την Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών ή τηλεφωνική επικοινωνία του Προέδρου της Δημοκρατίας με τους αρχηγούς των κομμάτων, σε μια τελευταία προσπάθεια για σχηματισμό κυβέρνησης - και πάλι από την παρούσα Βουλή.

Επομένως, την Παρασκευή 28 Αυγούστου θα ορκιστεί υπηρεσιακή κυβέρνηση, με πρωθυπουργό την πρόεδρο του Αρείου Πάγου, Βασιλική Θάνου.
Νωρίτερα, το κατώφλι του Προεδρικού Μεγάρου πέρασε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο οποίος έγινε δεκτός από τον Προκόπη Παυλόπουλο προκειμένου να του επιστρέψει τη διερευνητική εντολή κι ενώ ο χρόνος για την προκήρυξη εκλογών μετρά αντίστροφα.
Στις επαφές του κ. Μεϊμαράκη με τους πολιτικούς αρχηγούς δεν υπήρξε κάποιο αποτέλεσμα στην κατεύθυνση του σχηματισμού κυβέρνησης κι έτσι τη σκυτάλη αναμένεται τώρα να πάρει ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση