GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μεϊμαράκης: Ο Τσίπρας μας εκβιάζει, όχι οι εταίροι αυτόν - ΒΙΝΤΕΟ

Για εκβιασμό από τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα έκανε λόγο ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελος Μεϊμαράκης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθ...

Μεϊμαράκης: Ο Τσίπρας μας εκβιάζει, όχι οι εταίροι αυτόν - ΒΙΝΤΕΟ

Για εκβιασμό από τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα έκανε λόγο ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελος Μεϊμαράκης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «ο κ. Τσίπρας μας εκβιάζει, όχι οι εταίροι αυτόν», κατηγορώντας τον παράλληλα για «υποκρισία» και «κοροϊδία», προς τον ελληνικό λαό. 

Στη συνέχεια, ο κ. Μεϊμαράκης, με αφορμή την συμφωνία, υπογράμμισε ότι το κόμμα του θα ψηφίσει συντεταγμένα και υπογράμμισε ότι θα πρέπει  να ψηφιστεί η συμφωνία χωρίς όρους, εκφράζοντας ταυτόχρονα  την ελπίδα «να ξεπεραστούν τα εμπόδια που βάζει η πρόεδρος της Βουλής».

Με αφορμή το πολιτικό συμβούλιο της Τετάρτης, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, σημείωσε ότι θα συνεδριάσει το πολιτικό συμβούλιο και η κοινοβουλευτική ομάδα της Ν.Δ. και θα ληφθεί η απόφαση της συντεταγμένης παρουσίας του κόμματος.

Την ίδια στιγμή, κακή και επώδυνη χαρακτήρισε την συμφωνία ο κ. Μεϊμαράκης, κατηγορώντας τον Πρωθυπουργό, ότι την φέρνει γρήγορα στην Βουλή, ώστε να μην προλάβουν να την διαβάσουν οι βουλευτές. «Άρπαξε την ψήφο των πολιτών και μας εκβιάζει, φέρνοντας τη συμφωνία σε δύο άρθρα» συμπλήρωσε ο κ. Μεϊμαράκης και πρόσθεσε ότι εάν η συμφωνία δεν ψηφιστεί, «το πρόβλημα που θα έχουμε θα είναι τεράστιο, θα είναι άτακτη χρεοκοπία και εθνικό νόμισμα». «Γι αυτό λέω ότι εκβιαζόμαστε».

Σχολιάζοντας τα σενάρια που θέλουν τον Αλέξη Τσίπρα να προχωρά σε πρόωρες εκλογές, ο κ. Μεϊμαράκης τόνισε «Αξίζει να γίνουν εκλογές για να μείνει εκτός Βουλής η Ζωή Κωνσταντοπούλου και μερικοί ακόμα βουλευτές που αντιδρούν;» και πρόσθεσε «Αν θέλει εκλογές ο κ. Τσίπρας ας τις κάνει, αλλά για ποιο διακύβευμα»;

Τέλος αναφερόμενος στην Πρόεδρο της Βουλής, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, επισήμανε ότι «έχει κάνει πολλά λάθη η κ. Κωνσταντοπούλου, αλλά έχει και ένα δίκιο τώρα. Δεν γίνεται όλα να έρχονται στη Βουλή με τη μορφή του κατεπείγοντος».

 

Δείτε το βίντεο από το ΣΚΑΪ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση