GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Σπίρτζης κατά των συντεχνιών;; Θα πέσει ο ουρανός να μας πλακώσει...

Kyriakos Melas ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!! Ο ΣΠΙΡΤΖΗΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΣΚΛΗΡΩΝ ΣΥΝΤΕΧΝΙΩΝ!! ΡΕ, ΘΑ ΠΕΣΕΙ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΛΑΚΩΣΕΙ!!  Σπίρτζης εναντίον ελεγ...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!
Ο ΣΠΙΡΤΖΗΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΣΚΛΗΡΩΝ ΣΥΝΤΕΧΝΙΩΝ!!
ΡΕ, ΘΑ ΠΕΣΕΙ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΛΑΚΩΣΕΙ!!

 Σπίρτζης εναντίον ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας
Μήνυμα προς τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας ότι προχωρούν σε απεργιακές κινητοποιήσεις.

--------------------------
Μήνυμα προς τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας ότι προχωρούν σε απεργιακές κινητοποιήσεις απλά και μόνο για να προστατεύσουν σκληρά συντεχνιακά συμφέροντα, έστειλε την Τετάρτη από την Αθήνα ο αναπληρωτής υπουργός Υποδομών, κ. Χρήστος Σπίρτζης, κατά την διάρκεια παρέμβασης σε συνέντευξη τύπου των εργαζομένων στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας με θέμα την ιδιωτικοποίηση των περιφερειακών αεροδρομίων.
Οι κινητοποιήσεις, τόνισε ο κ. Σπίρτζης, «γίνονται μόνο για να προστατευτούν σκληρά συντεχνιακά συμφέροντα μίας συγκεκριμένης ομάδας» και «για να υπηρετήσουν άλλες λογικές», σημειώνοντας ότι η αεροναυτιλία δεν μπορεί να είναι αποκομμένη από την υπόλοιπη λειτουργία της ΥΠΑ.
Ο αναπληρωτής υπουργός άφησε να εννοηθεί ότι οι ελεγκτές προχώρησαν σε στάση εργασίας «για να διασφαλίσουν πέντε δραχμές παραπάνω στα επιδόματά τους και έναν ελαστικό τρόπο προσφοράς της εργασίας τους - για να μην πω τίποτε πιο βαρύ».
Ο κ. Σπίρτζης σημείωσε ότι το υπουργείο δεν θα εμποδίσει κανέναν να διαμαρτυρηθεί, όμως πρόσθεσε ότι «δεν έχουμε καμία διάθεση να καλύψουμε και κανέναν για συμπεριφορές και για τον στρεβλό τρόπου που ασκεί τα καθήκοντά του». «Δεν είναι προειδοποίηση, είναι αυτό που θα κάνουμε» τόνισε και συμπλήρωσε ότι η ΥΠΑ δεν θα «σπάσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση