GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: Καμία παραβίαση στη βάση των ΑΦΜ

Ολοκληρώθηκε σήμερα η έρευνα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στα ηλεκτρονικά δεδομένα του υπουργείου Οικονομικών που είχε διαταχθεί ...

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: Καμία παραβίαση στη βάση των ΑΦΜ

Ολοκληρώθηκε σήμερα η έρευνα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στα ηλεκτρονικά δεδομένα του υπουργείου Οικονομικών που είχε διαταχθεί από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Ηλία Ζαγοραίο, στο πλαίσιο της γενικότερης έρευνας που διεξάγεται για να διαπιστωθεί αν υπήρξε παρέμβαση στο λογισμικό με τα ΑΦΜ.

Η έρευνα έγινε παράλληλα με την Ένορκη Διοικητική Εξέταση που διενεργείται μετά τις δηλώσεις του Γιάννη Βαρουφάκη.

Όπως έγινε γνωστό από αρμόδιο αστυνομικό της ΕΛ.ΑΣ., η έρευνα πραγματοποιήθηκε από τέσσερις εξειδικευμένους αξιωματικούς, οι οποίοι έκαναν ανάλυση σε τέσσερις σκληρούς δίσκους που είχαν παραληφθεί από το υπουργείο Οικονομικών.

Από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι δεν υπάρχει παραβίαση της βάσης δεδομένων που φυλάσσονται τα ΑΦΜ. Το πόρισμα παραδόθηκε το μεσημέρι από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση