GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πεταλωτής: Πρέπει να καταλήξουμε με ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ...

Την άποψη ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας το αργότερο θα πρέπει να έχει λυθεί το θέμα της συνεργασίας μεταξύ του ΚΙΔΗΣΟ και του ΠΑΣΟΚ, ε...

Την άποψη ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας το αργότερο θα πρέπει να έχει λυθεί το θέμα της συνεργασίας μεταξύ του ΚΙΔΗΣΟ και του ΠΑΣΟΚ, εξέφρασε, μιλώνας στον Flash 96,0 F.M. και στην εκπομπή του Αντώνη Κουμιώτη, ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Γιώργος Πεταλωτής, ο οποίος ωστόσο τόνισε ότι δεν γίνεται λόγος για προσχώρηση, ούτε για υπαναχώρηση από τους πολιτικούς σχηματισμούς, αλλά για συνεργασία σε επίπεδο προεκλογικό, με πολιτική αυτοτέλεια των συμμετεχόντων Ερωτηθείς σχετικά με τις όποιες αντιδράσεις, όπως αυτές του κ. Βενιζέλου, ο κ. Πεταλωτής μίλησε για τόλμη της ηγεσίας των κομμάτων.
Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Πεταλωτής δήλωσε: "Πραγματικά θα προσπαθήσουμε και εμείς και το ΠΑΣΟK και η ΔΗΜΑΡ, να βρούμε έναν τρόπο συνομιλίας, αυτό πρέπει να γίνει άμεσα, δεν πρέπει να εκπέμπουμε θολά μηνύματα, γιατί μπορεί να υπάρχουν και άλλες ερμηνείες ως προς το ροκάνισμα του χρόνου. Πρέπει να συναντηθούμε, διαδικαστικά νομίζω να προχωρήσει εντός των ημερών και νομίζω ότι μέχρι τέλος της εβδομάδας θα έχουμε καταλήξει και πρέπει να καταλήξουμε, στο αν μπορούμε να βρεθούμε σε μία προεκλογική εκλογική κοινή πλατφόρμα. Κυρίως όμως, αυτό το στοιχείο το οποίο βάζουμε εμείς, να υπάρχει η οργανωτική και η πολιτική αυτοτέλεια των συμμετεχόντων, δηλαδή του ΠΑΣΟΚ, του ΚΙΔΗΣΟ, της ΔΗΜΑΡ και η ΔΗΜΑΡ νομίζω το βάζει ούτως ή άλλως και κάποιες άλλες προσωπικότητες, οι οποίες πρέπει να έχουν την αυτοτέλειά τους. Δηλαδή δεν μιλάμε για προσχώρηση, δεν μιλάμε για υπαναχώρηση από τους πολιτικούς μας σχηματισμούς, μιλάμε για συνεργασία σε αυτό το επίπεδο, όπου ο καθένας θα σέβεται την αυτονομία του άλλου. Και το λέω αυτό γιατί διάβασα ότι διαλύεται το Κίνημα και διάφορα άλλα, τέτοια χαρούμενα πράγματα για κάποιους".
 Ερωτηθείς σχετικά με τις όποιες αντιδράσεις, όπως αυτές του κ. Βενιζέλου, ο κ. Πεταλωτής είπε χαρακτηριστικά: "Αυτό είναι θέμα του κ. Βενιζέλου και θέμα του ΠΑΣΟΚ... Από εκεί και πέρα όμως είναι η τόλμη της ηγεσίας των κομμάτων...!".
 Ακούστε το σχετικό ηχητικό απόσπασμα από την συνέντευξη στον Flash 96,0 F.M.:
 https://www.youtube.com/watch?v=kGuSMTVIP8Y

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση