GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ενισχυμένη στη μάχη της Ξάνθης η ΑΕΚ

Στην Ξάνθη η πρώτη δύσκολη εκτός έδρα έξοδος της ΑΕΚ για την φετινή σεζόν, θέλοντας να συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο την πορεία της μετά ...

Ενισχυμένη στη μάχη της Ξάνθης η ΑΕΚ

Στην Ξάνθη η πρώτη δύσκολη εκτός έδρα έξοδος της ΑΕΚ για την φετινή σεζόν, θέλοντας να συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο την πορεία της μετά το πολύ πειστικό 3-0 επί του Πλατανιά στην πρεμιέρα της Super League.

Μάλιστα, το να περάσει η Ένωση από μια τόσο δύσκολη έδρα θα είναι μια σημαντική ψυχολογική τόνωση, παίζοντας και με μια ομάδα που έβαλε φρένο (0-0) στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα την περασμένη Κυριακή.

Οι «κιτρινόμαυροι» θα έχουν και σημαντική υποστήριξη, καθώς εκτιμάται ότι βρεθούν κοντά στους 2.000 οπαδούς στα Πηγάδια.

Σε όλα αυτά πρέπει να συνυπολογιστεί το πολύ καλό κλίμα που υπάρχει μετά την παρθενική κλήση στην Εθνική των Αραβίδη, Πλατέλλα για τα ματς με Φινλανδία και Ρουμανία για τα προκριματικά του Euro 2016.

Ο Τραϊανός Δέλλας αναμένεται να επιλέξει το 4-2-3-1. Ο Μπαρόχα θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Ο Σοϊλέδης αριστερά (μπορεί να παίξει και ο Ντίντακ). Δεξιά ο Γκάλο. Κολοβέτσιος και Τζανετόπουλος στο κέντρο της άμυνας. Γιόχανσον-Σιμόες στον άξονα, αριστερά ο Μπαρμπόσα και δεξιά ο Πλατέλλας. Δημιουργικό ρόλο θα έχει ο Βάργκας και μοναδικός προωθημένος ο Αραβίδης, καθώς ως γνωστόν είναι τραυματισμένος (και θα λείψει περίπου δυο μήνες) ο Ράφικ Τζεμπούρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση