GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο ΛΑΟΣ πάει για εκλογική συνεργασία με τους ΑΝΕΛ. Ποιοι συναντήθηκαν σήμερα...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ.  Οι ΑΝΕΛ έχουν αρχίσει τις ετοιμασίες για τις εκλογές. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Πάνος Καμμέν...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο.
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. 

Οι ΑΝΕΛ έχουν αρχίσει τις ετοιμασίες για τις εκλογές. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Πάνος Καμμένος και οι ΑΝΕΛ θα κατέβουν τελικά αυτόνομα καθώς δεν ευοδώθηκε για διάφορους λόγους η εκλογική συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του press-gr, πάντως, γίνονται ήδη επαφές για συνεργασία του ΛΑΟΣ του Γ. Καρατζαφέρη με τους ΑΝΕΛ. Σήμερα Πέμπτη μάλιστα υπήρξε και επικοινωνία ανάμεσα στον Ν. Νικολόπουλο εκ μέρους των ΑΝΕΛ και του Κ. Αϊβαλιώτη εκ μέρους του ΛΑΟΣ για να συζητήσουν το θέμα. Καθώς μάλιστα οι εκλογές θα γίνουν με λίστα, αν υπάρξει τελικά συμφωνία, σε μία από τις θέσεις που θα θεωρηθούν εκλόγιμες θα τοποθετηθεί ο Κ. Αϊβαλιώτης ενώ ο Γ. Καρατζαφέρης δεν θα είναι υποψήφιος.

Στις εκλογές του Ιανουαρίου ο ΛΑΟΣ είχε πάρει 1,03%.

13 σχόλια

  1. Αστρατευτη φυγοστρατη κυλοτα λαμογιο μασωνοs
    ντολμεs στραβοδοντηs λαμογιο στα τεσσερα
    κατακαυμενη κουραδα χικ χικ χικ
    υποδικη περιστεροχεσμενη κουραδα
    ΟΤΙ ΣΚΑΤΑ και το ΦΤΥΑΡΙ τα ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρεπει να εισαι σπανιο ειδος Μ Α Λ Α Κ Α....θα σε κρατησουμε για δειγμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Διορθωση τον δονητην πολλοι εμισησαν την ΠΟΥ....ΤΣΑΝ ουδειs
    Kατοπιν τουτου ΛΑΒΕ ΚΥΝΑΙΔΕ ΥΠΑΓΕ ΓΑΜΗΘΕΙΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα κοριτσια του ΛΑγΟΣ
    η πολλαπληs χρησεωs
    η νανσυ η μπουλντοζα
    η αχτενιστη ξανθεια παρουσιαστρια
    που τραβανε παντα μπροs και απο πισω ο μεγαλοs ο χωντροs>>>>>>>>>>>>>>
    οπωs λεει και η παροιμια τηs γυναικαs το μυαλο
    λουσα π@υτσα και χορο
    λουσα και χορο δεν θελουν.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έλληνα θέλω να συλλογιστείς και τίμια να σκεφτείς με το 5,63 και τις 16 έδρες αν προδώσαμε το Έθνος και το κράτος.
    Τις αξίες,τα ιδανικά και το φρόνημα της φυλής μας..
    Το πρόβλημα είναι πολιτικό και όχι πολιτειακό και χρειαζόμαστε ηγέτη του Έθνους και αρχηγό του κράτους με ανάστημα παγκόσμιο,εφυή,με σκέψη,όραμα,λόγο,πειθώ και επιχείρημα..
    Όλοι καταλαβαίνουν και νοιώθουν πως ευτυχώς,
    υπάρχει ο ΛΑ.Ό.Σ.!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 25/03/2013 Μια μεγαλη εκπληξη περιμενε τουs πολιτεs που παρακολουθησαν στο νεο Ηρακλειο Αττικηs την παρελαση για τον εορτασμο τηs Εθνικηs μαs Επετειου.Στο τελοs τηs παρελασηs αφου ειχαν περασει τα μαθητικα τμηματα οι συλλογοι οι οργανωσειs εκαναν την εμφανιση τουs μελη τηs STOAS DIONYSOS αρ 111 τηs GRANDE ORIENDE UNIVERSAL GREECE με επικεφαληs τον APOSTOLO PLOTINIO TSIPIDI 33ο παρελασαν με πληρη ΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΒΟΛΗ!!!!!!!!!!
    17/04/2013 Μεγαλη συναντηση αρχηγων στην αιθουσα ναρκισοs το πρρρρρρ του ΛΑΟΣ γιωργοs καρατζαφερηs με τον APOSTOLO PLOTINIO TSIPIDI τον επικεφαληs τηs μεγαλυτερηs ΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ δυναμηs στον μεικτο ΤΕΚΤΟΝΙΣΜO τηs STOAS GRANDE ORIENDE UNIVERSAL GREECE!!!
    Η ΒΡΩΜΟΠΟΔΙΤΣΑ Ο ΜΑΣΩΝΟΣ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ Η ΠΕΡΙΣΤΕΡΟΧΕΣΜΕΝΗ ΚΟΥΡΑΔΑ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 27/05/2011 O CHEV DR NIKOLAOS LAOS Προεδροs τηs διεθνουs ΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ εταιρειαs διευθυντηs του LLI (Laboratum Literatorum Illuminatoroym) Μεγαs διαδασκαλοs τηs βασιλικηs τεχνηs του ταγματοs των πεφωτισμενων ελευθεροτεκτονων στο ξενοδοχειο Ilisia Athens 27/05/2011 Να υποδεχθω με μεγαλη μου χαρα τον κυριο Αιβαλιωτη τον οποιον θα μου επιτρεψετε ειναι γνωστοs ωs βουλευτηs και κοινοβουλευτικοs εκπροσωποs του κομματοs ΛΑΟΣ!!!!!!!!!!Ο Αιβαλιωτηs πανοσολογιωτατε αγαπητε συναδελφε πρεπει να πω οτι εξελεγην το 2007 οταν ηταν ηδη βουλευτηs ο κυριοs Καλλιωραs πρεπει να πω τωρα παρ οτι ανηκουμε σε διαφορετικα κομματα (ΝΔ) φιλε Ηλια οτι λειπειs απο την βουλη και το λεω πραγματικα οχι επειδη εισαι φιλοs μου!!!!Καποιοs φιλοs ειπε οτι σημερα ειμαι και Λ.Α.Ο.Σ. και ΛΑΟΣ λογω του επωνυμου σαs κυριε ΛΑΕ!!!!!!!!!!!
    ΤΟ ΜΑΣΩΝΟΚΩΛ...ΟΤΡΥΠΙΔΑΚΙ Η ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ Η ΑΣΤΡΑΤΕΥΤΗ ΦΥΓΟΣΤΡΑΤΗ ΚΥΛΟΤΑ!!!!!!!
    Οπωs λεει και η παροιμια ΟΤΙ ΣΚΑΤΑ και το ΦΤΥΑΡΙ Ο ΟΙ ΒΡΩΜΟΠ...ΟΥΣΤΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η εκδηλωση στην Λαρισα αρχισε στο μνημειο του ολοκαυτωματοs στην πλατεια εβραιων μαρτυρων με επιμνημοσυνη δεηση απο τον Ραβινο Ιτσχακ Χαβι.Και ακολουθωs κατεθεσαν στεφανια ο εκπροσωποs τηs γ.γ αποκεντρωμενηs διοικησηs θεσσαλιαs Στερεαs γενικοs διευθυντηs δασων κ.Αντωνιοs Καλογηροs και ο βουλευτηs του ΛΑΟΣ Ροντουληs Αστεριοs εκ μερουs του προεδρου του ΛΑΟΣ γιωργου καρατζαφερη!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 2008 To ΛΑΟΣ και φετοs δεν παρελειψε να καταθεσει στεφανι στην μνημη των εβραιων μαρτυρων του ολοκαυτωματοs μαζι με τα στεφανια απο το Κεντρικο Ισραηλιτικο Συμβουλιο Κ.Ι.Σ. και αλλουs φορειs του Ισραηλ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ελληνικο Μετωπο του Βοριδη λιγο πριν αυτο προσχωρησει στο ΛΑΟΣ Δυσκολευομαστε επισηs να κατανοησουμε τα κριτηρια με τα οποια ο κ.καρατζαφερηs ενταχθηκε στην πολιτικη ομαδα του Gianfranko Fini στην Ευρωπη παρεα με το ''Λικουντ''του Αριελ Σαρον''!!!!!!!!!!
    Εκτοs και αν ισχυει το ουνα φατσα ουνα ρατσα!!!!!!καρατζακουραδαs....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. το προεδραs του ΛΑΟΣ γιωργοs καρατζαφερηs στον παπαχελα ειπε....εμειs δεν εχουμε τετοια προβληματα ουτε εγω θα αμφβισβητησω το ολοκαυτωμα πηγε ο κωσταs ο αιβαλιωτηs με τον πρεσβη γιωργο γεωργιου και κατεθεσαν στεφανι εκ μερουs του κομματοs το τηλε μπουρδο πορδο πρωκτο κλανον

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση