GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κίτρινος πυρετός στα Χρηματιστήρια: Μετά τη "Μαύρη Δευτέρα", η επικίνδυνη Τρίτη

Εύθραυστη επιχείρηση ανάκαμψης στην Ασία, μετά το χτεσινό γκρέμισμα των δεικτών σε όλο τον πλανήτη, λόγω ξεπουλήματος των κινέζικων μετ...

Κίτρινος πυρετός στα Χρηματιστήρια: Μετά τη
Εύθραυστη επιχείρηση ανάκαμψης στην Ασία, μετά το χτεσινό γκρέμισμα των δεικτών σε όλο τον πλανήτη, λόγω ξεπουλήματος των κινέζικων μετοχών.
Με μικρή πτώση 0,67% άνοιξε σήμερα το χρηματιστήριο του Χονγκ Κονγκ, την επομένη μιας μαύρης ημέρας για τις παγκόσμιες χρηματαγορές. Ο δείκτης Hang Seng κατέγραψε απώλειες 142,86 μονάδων για να διαμορφωθεί στις 21.108,71 μονάδες με τις πρώτες συναλλαγές.
Βουτιά κατά την έναρξη των συναλλαγών στο χρηματιστήριο της Σανγκάης. Ο γενικός δείκτης Shanghai Composite υποχώρησε κατά 6,41%, με απώλειες 205,78 μονάδων, για να διαμορφωθεί στις 3.004,13 μονάδες.
Την ίδια ώρα το χρηματιστήριο της Σεντζέν υποχωρούσε κατά 6,97%, στις 1.751,28 μονάδες.
Το χρηματιστήριο της Σανγκάης έκλεισε χθες με πτώση 8,49%, τη μεγαλύτερη πτώση του σε συνεδρίαση τα τελευταία τουλάχιστον οκτώ χρόνια. Είχε ήδη υποστεί απώλειες πάνω από 11% την περασμένη εβδομάδα. Το χρηματιστήριο της Σανγκάης στο εξής έχει διαγράψει όλα τα κέρδη του της χρονιάς αυτής και τώρα βρίσκεται κάτω από το επίπεδό του της 31ης Δεκεμβρίου 2014.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση