GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με θέα το πολυφωτογραφημένο Ποντικονήσι

Με προνομιακό ατού την εκπληκτική τοποθεσία του σε ένα από τα πιο πολυφωτογραφημένα και όμορφα αξιοθέατα του νησιού, το γνωστό σε όλους Π...


Με προνομιακό ατού την εκπληκτική τοποθεσία του σε ένα από τα πιο πολυφωτογραφημένα και όμορφα αξιοθέατα του νησιού, το γνωστό σε όλους Ποντικονήσι, το cafe-restaurant Flisvos υπόσχεται να σας μυήσει στα γαστριμαργικά μονοπάτια της μοντέρνας ελληνικής και μεσογειακής κουζίνας.
Συνδυάζοντας τη απλότητα με την αίγλη, οι στιγμές σας εδώ θα σας γυρίσουν πίσω στο χρόνο με τις γραφικές βαρκούλες και την εκκλησία της Παναγίας των Βλαχερνών να συνθέτουν το "σκηνικό" μιας εμπειρίας που θα σας μείνει πραγματικά αξέχαστη.
Ο κατάλογος είναι γεμάτος με λαχταριστά θαλασσινά και ποικίλες θαλασσινές μακαρονάδες, φρέσκα ψάρια που αλιεύονται σε καθημερινή βάση από τις βάρκες των ιδιοκτητών και παραδοσιακές συνταγές που θα σας συστήσουν στην τοπική γαστριμαργία. Από τις τελευταίες μάλιστα μην παραλείψετε να δοκιμάσετε μπουρδέτο και σαβούρο (μια συνταγή της γιαγιάς που παρασκευάζεται εδώ και 50 χρόνια), δηλαδή σαρδέλα σοταρισμένη και έπειτα βρασμένη σε ξύδι, με δεντρολίβανο και σταφίδα (πρόκειται για ένα από τα ελάχιστα εστιατόρια σε ολόκληρο το νησί όπου σερβίρεται ακόμα η συγκεκριμένη συνταγή).

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση