GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπανγκόκ: Άνδρας πέταξε εκρηκτικά από γέφυρα

Ένας άνδρας πέταξε μικρή ποσότητα εκρηκτικών από μια γέφυρα στο κέντρο της Μπανγκόκ χωρίς να προκαλέσει τραυματισμούς, ανακοίνωσε η ασ...

Μπανγκόκ: Άνδρας πέταξε εκρηκτικά από γέφυρα
Ένας άνδρας πέταξε μικρή ποσότητα εκρηκτικών από μια γέφυρα στο κέντρο της Μπανγκόκ χωρίς να προκαλέσει τραυματισμούς, ανακοίνωσε η αστυνομία, μια ημέρα μετά την βομβιστική επίθεση που έγινε χθες έξω από ινδουϊστικό ναό στο κέντρο της πρωτεύουσας της Ταϊλάνδης, η οποία προκάλεσε τον θάνατο 21 ανθρώπων, μεταξύ των οποίων αρκετοί ξένοι.
Ο άγνωστος άνδρας πέταξε τα εκρηκτικά κοντά σε πολυσύχναστη αποβάθρα στον ποταμό Τσάο Πράγια της Μπανγκόκ και αυτά έπεσαν σε ένα κανάλι, δήλωσε ο υποδιευθυντής της αστυνομίας της περιοχής Κλονγκσάν, Νατακίτ Σιριουονγκταουάν. "Αν δεν έπεφταν στο νερό τότε σίγουρα θα είχαν προκαλέσει τραυματισμούς", πρόσθεσε.
Παράλληλα η Κίνα κάλεσε σήμερα τις αρχές της Ταϊλάνδης να διενεργήσουν ενδελεχή έρευνα για την χθεσινή βομβιστική επίθεση, η οποία στοίχισε τη ζωή και τεσσάρων Κινέζων τουριστών, καθώς και να τιμωρήσει αυστηρά τους δράστες.
Η Κίνα "καταδικάζει απερίφραστα" την χθεσινή βομβιστική επίθεση, δηλώνει σε ανακοίνωση που ανήρτησε στην ιστοσελίδα του κινεζικού υπουργείου Εξωτερικών η εκπρόσωπός του Χούα Τσουνίνγκ.
Η Χούα διευκρίνισε ότι 4 Κινέζοι τουρίστες σκοτώθηκαν, εκ των οποίων οι δύο ήταν κάτοικοι Χονγκ Κονγκ, και ότι περισσότεροι από 20 τραυματίστηκαν από την επίθεση αυτή.
Πηγή ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση