GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μια φιλική σύσταση προς τον Αρχηγό της ΝΔ Βαγγέλη Μειμαράκη

Σωτήρης Τζούμας Μια φιλική σύσταση προς τον Αρχηγό της ΝΔ Βαγγέλη Μειμαράκη. Οσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές, αν θέλετε να κάνετε τη δ...

Μια φιλική σύσταση προς τον Αρχηγό της ΝΔ Βαγγέλη Μειμαράκη.
Οσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές, αν θέλετε να κάνετε τη διαφορά πρέπει να βελτιώσετε τον πολιτικό σας λόγο, να τον αναβαθμίσετε και να τον απαλλάξετε από την στείρα λογική ενός πολιτικού λόγου που αφορά την ...παρέα!Ενας άρτιος πολιτικός λόγος ο οποίος εκφωνείται με καθαρή γλώσσα συγκινεί πάντα το λαό, ακόμη κι αν βρίσκεται σε κατάσταση σύγχισης!
Για να τα βγάλετε πέρα με τον αςυγκράτητο λαϊκισμό του Αλέξη Τσίπρα,πρέπει να αντιπαραθέσετε έναν διαφορετικό πολιτικό λόγο, απαλλαγμένο από τα ξύλινα και παρωχημένα πρότυπα μιας πολιτικής που έχει χρεοκοπήσει ως ανερμάτιστη και ανεδαφική και γιαυτό δεν αγγίζει το λαό μας!
Για παράδειγμα μόνον ως "παραλήρημα ", μπορώ να χαρακτηρίσω τις δηλώσεις Μειμαράκη που ακολούθησαν μετά το ψευδεπίγραφο "μήνυμα Τσίπρα", το οποίο μάλιστα για το γεγονός που έχουμε να αντιμετωπίσουμε-- τις εκλογές--ήταν εκτός τόπου και χρόνου! Κανέναν δεν συγκινεί η ακατάσχετη φλυαρία ή η επεξηγηματική ..."παρείστικη" φρασεολογία! Η τακτική αυτή, κατα τη γνώμη μας,αν δεν αλλάξει θα αδικήσει και εσάς τον ίδιο αλλά και το κόμμα της ΝΔ,το οποίο όλως αιφνιδίως επί τη αναλήψει των καθηκόντων σας,άρχισε πάλι να κινείται επιθετικά και να κάνει την διαφορά!

1 σχόλιο

  1. ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΗΡΕΣ ΕΙΔΗΣΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΕΛΟΣ ΑΠΟ ΑΠΟΨΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΥ ΣΟΥ.ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΤΣΙΠΡΑ ΜΟΥ ΕΔΙΝΕ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΕΝΤΥΠΩΣΗ Η ΟΤΙ ΜΙΛΑ ΣΕ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΣΕ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΛΙΑΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΗ ΦΛΥΑΡΙΑ Η ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΞΗΓΟΥΣΕ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝΑΓΩΓΟ ΚΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΔΡΑ.ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΗΤΑΝ ΦΑΝΕΡΟΣ Ο ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΔΙΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΜΑΤΡΗΣΗ ΠΑΕΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΗ Ν.Δ.ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΔΙΟΤΙ ΒΑΔΙΖΕΙ ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ, ΑΚΡΑΙΟΣ ΛΑΙΚΙΣΜΟΣ ΜΕ ΥΒΡΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ .ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΠΡΙΝ ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΣΤΟΝ ΝΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Π ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ Γ....ΕΙ ΕΙΣ ΕΠΗΚΟΩΝ ΟΛΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση