GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιστρέφει την εντολή ο Νταβούτογλου: Κάλπες πάλι στην Τουρκία

Στον Τούρκο πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, επιστρέφει την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης ο Τούρκος πρωθυπουργός, Αχμέτ Νταβούτογλου. Ο...

Επιστρέφει την εντολή ο Νταβούτογλου: Κάλπες πάλι στην Τουρκία
Στον Τούρκο πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, επιστρέφει την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης ο Τούρκος πρωθυπουργός, Αχμέτ Νταβούτογλου. Ο Νταβούτογλου δεν κατάφερε να βρει κυβερνητικούς εταίρους, γεγονός που ανοίγει τον δρόμο για τη διεξαγωγή πρόωρων βουλευτικών εκλογών, όπως επιβεβαίωσε σήμερα ο εκπρόσωπος του κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης, Μπεσίρ Αταλάι.
Ο Αταλάι είπε ότι το συνέδριο του κόμματος θα γίνει την 12η Σεπτεμβρίου, πριν από τις επικείμενες εκλογές. Το συνέδριο αυτό θεωρείται κρίσιμης σημασίας για τη στρατηγική που θα ακολουθήσει το AKP στις εκλογές.
Ο Νταβούτογλου έχει συνάντηση με τον Ερντογάν στο προεδρικό μέγαρο όπου θα γίνει η τυπική ενημέρωση του προέδρου για την αδυναμία του να σχηματίσει κυβέρνηση συνασπισμού αφού οι διαπραγματεύσεις με το Ρεπουμπλικανικό Λαϊκό Κόμμα (CHP) και το εθνικιστικό MHP δεν κατέληξαν πουθενά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση