GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις οι μεταλλωρύχοι της Χαλκιδικής

Συνέχιση των κινητοποιήσεων τους αποφάσισαν οι εργαζόμενοι των μεταλλείων Κασσάνδρας, διαμαρτυρόμενοι για το σταμάτημα των έργων σε Σκ...

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις οι μεταλλωρύχοι της Χαλκιδικής
Συνέχιση των κινητοποιήσεων τους αποφάσισαν οι εργαζόμενοι των μεταλλείων Κασσάνδρας, διαμαρτυρόμενοι για το σταμάτημα των έργων σε Σκουριές και Ολυμπιάδα.
Στις οκτώ το πρωί θα αποκλείσουν συμβολικά το παλιό δημαρχείο Αρναίας, την Πέμπτη στις εννιά το πρωί έχουν αποφασίσει να μεταβούν στις διασταυρώσεις Στρατωνίου - Ιερισσού και Γομάτιου - Πλανών, ενώ την Παρασκευή στις οκτώ το πρωί θα πραγματοποιήσουν συμβολικό αποκλεισμό του παλιού δημαρχείου της Μεγάλης Παναγίας.
Την ίδια ώρα, υπογείτες εργαζόμενοι των μεταλλείων Κασσάνδρας εξακολουθούν να παραμένουν, σε ένδειξη διαμαρτυρίας, μέσα στις στοές στην Ολυμπιάδα. Πριν από λίγη ώρα κατέβηκαν στις στοές και δύο γιατροί και νοσηλευτές, συνάδελφοι τους, του τμήματος υγιεινής και ασφάλειας της εταιρείας, για να δώσουν συμβουλές σχετικά με τις συνθήκες που επικρατούν στο χώρο και να εκτιμήσουν την κατάσταση της υγείας τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση