GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τον έκαψαν ζωντανό επειδή έκλεψε τη σούπα!

Ένα εξαγριωμένο πλήθος έκαψε ζωντανό έναν άνδρα, κατηγορώντας τον ότι είχε κλέψει μια κατσαρόλα με σούπα στη νότια Νιγηρία, μετέδωσαν σ...

Τον έκαψαν ζωντανό επειδή έκλεψε τη σούπα!

Ένα εξαγριωμένο πλήθος έκαψε ζωντανό έναν άνδρα, κατηγορώντας τον ότι είχε κλέψει μια κατσαρόλα με σούπα στη νότια Νιγηρία, μετέδωσαν σήμερα πολλά τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Οι δράστες άφησαν το απανθρακωμένο πτώμα του άνδρα έξω από ένα σχολείο στο λιμάνι της πόλης Καλαμπάρ, ανέφερε η εφημερίδα ThisDay.

Σύμφωνα με την πηγή αυτή, το θύμα και δύο άλλοι άνδρες μπήκαν τα ξημερώματα της Κυριακής σε ένα σπίτι, καθώς τους μύρισε η σούπα που ζεσταινόταν στην κουζίνα. Άρπαξαν την κατσαρόλα και προσπάθησαν να διαφύγουν όμως μία από τις γυναίκες που βρισκόταν στο σπίτι τους αντιλήφθηκε και έβαλε τις φωνές, ξυπνώντας τους γείτονες που κυνήγησαν τους κλέφτες.

Οι κάτοικοι της περιοχής πρόλαβαν τον άνδρα που κρατούσε την κατσαρόλα, τον μαχαίρωσαν και τον έκαψαν ζωντανό.

"Δεν είναι η πρώτη φορά που κλέβουν από το σπίτι μας. Την περασμένη εβδομάδα πήραν την μπαταρία από το αυτοκίνητο του γείτονα" είπε ένας κάτοικος της πόλης αυτής.

Οι αστυνομικές αρχές καταδίκασαν την πράξη των κατοίκων, σύμφωνα με την εφημερίδα που επικαλείται έναν αστυνομικό ο οποίος δήλωσε ότι "όλοι οι ύποπτοι θεωρούνται αθώοι μέχρι αποδείξεως του εναντίου".

Οι πράξεις αυτοδικίας είναι ένα αμφιλεγόμενο θέμα στη Νιγηρία που στις αρχές του 2000 ίδρυσε πολιτοφυλακές στον νότο για να βοηθήσουν τις αστυνομικές δυνάμεις στην πάταξη της εγκληματικότητας. Το 2001 μια τέτοια πολιτοφυλακή που στηριζόταν από το κράτος, η αποκαλούμενη "Αγόρια του Μπακάσι", εκτέλεσε 36 φερόμενους ως κλέφτες στην πολιτεία Ανάμπρα. Πρόσφατα, οργανώσεις αυτοάμυνας έκαναν την εμφάνισή τους —με τη στήριξη του στρατού— στις βορειοανατολικές Πολιτείες όπου δρουν οι ισλαμιστές της Μπόκο Χαράμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση