GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στη Γαλλία για εξέταση το φτερό που πιθανόν ανήκει στο boeing της Malaysian Airlines

Το τμήμα φτερού που ανακαλύφθηκε στο γαλλικό νησί Λα Ρεϊνιόν έφθασε σήμερα το πρωί στη Γαλλία, όπου θα εξετασθεί τις προσεχείς ημέρες από ...

Στη Γαλλία για εξέταση το φτερό που πιθανόν ανήκει στο boeing της Malaysian Airlines
Το τμήμα φτερού που ανακαλύφθηκε στο γαλλικό νησί Λα Ρεϊνιόν έφθασε σήμερα το πρωί στη Γαλλία, όπου θα εξετασθεί τις προσεχείς ημέρες από ειδικούς για να προσδιορισθεί αν πρόκειται πράγματι για συντρίμμι της πτήσης MH370 της Malaysian Airlines που έχει εξαφανισθεί από τον Μάρτιο του 2014.
Η πτήση AF671, που μετέφερε το τμήμα του φτερού, προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο του Ορλύ στις 06:17 (τοπική ώρα, 07:17 ώρα Ελλάδας) προεχόμενη από το Σεν-Ντενί της Ρεινιόν.
Συσκευασμένο σ' ένα κιβώτιο, αυτό το θραύσμα μήκους δύο μέτρων ανακαλύφθηκε την Τετάρτη σε μια παραλία του γαλλικού νησιού στον δυτικό Ινδικό Ωκεανό και πρόκειται τώρα να μεταφερθεί οδικώς, σε εργαστήριο κοντά στην Τουλούζη όπου την Τετάρτη θα αρχίσει η εξέτασή του από εμπειρογνώμονες.
Κομμάτια μιας καφέ βαλίτσας που βρέθηκαν την Πέμπτη κοντά σ' αυτό το τμήμα φτερού θα εξετασθούν επίσης από ειδικούς σε εργαστήριο της Χωροφυλακής κοντά στο Παρίσι, σύμφωνα με την εισαγγελία, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Η αμερικανική εταιρεία Boeing ανακοίνωσε χθες, Παρασκευή, ότι πρόκειται να στείλει μια "τεχνική" ομάδα στη Γαλλία για να συμμετάσχει στην έρευνα των εμπειρογνωμόνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση