GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκτός Champions League ο Παναθηναϊκός με βαρύ 0-3 στο Βέλγιο

Άτυχος στάθηκε στο Βέλγιο ο Παναθηναϊκός, καθώς παρά το γεγονός ότι είχε ευκαιρίες να σκοράρει και κατά διαστήματα ήταν καλύτερος, ηττή...

Εκτός Champions League ο Παναθηναϊκός με βαρύ 0-3 στο Βέλγιο

Άτυχος στάθηκε στο Βέλγιο ο Παναθηναϊκός, καθώς παρά το γεγονός ότι είχε ευκαιρίες να σκοράρει και κατά διαστήματα ήταν καλύτερος, ηττήθηκε από την Κλαμπ Μπριζ με σκορ 0-3 και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Champions League, παρά τη νίκη του με 2-1 στη Λεωφόρο.

Οι “πράσινοι” στο πρώτο ημίχρονο ήταν συμπαγείς στην άμυνα, με τους Βέλγους να απειλούν μόνο σε μία περίπτωση, με την κεφαλιά του Ντε Σούτερ στο 26' που πέρασε άουτ, ενώ αντίθετα ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να είχε σκοράρει στο 16', με τον “κεραυνό” του Νίνη που απέκρουσε δύσκολα ο Μπρουζές, ενώ την ίδια τύχη είχε και το φαλτσαριστό σουτ του Νίνη στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.

Και ενώ οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου μπήκαν δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Μπεργκ και τον Καρέλη να μην καταφέρνουν να στείλουν από κοντά την μπάλα στα δίχτυα στο 50', μετά από σέντρα του Λαγού, οι Βέλγοι πέτυχαν τον απόλυτο αιφνιδιασμό: Στο 53' ο Κόουλς με κεφαλιά νίκησε στον αέρα τον Ζέκα και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0, και στο 57' ο Βάσκες εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα κόντραρε στο τείχος και ξεγέλασε τον Κοτσόλη, με τους Βέλγους να αποκτούν σκορ πρόκρισης.

Η ατυχία του Παναθηναϊκού συνεχίστηκε και στο 62', όταν η κεφαλιά του Καρέλη σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ στη συνέχεια οι “πράσινοι” έμοιαζαν αποσυντονισμένοι από το εφιαλτικό πεντάλεπτο 53'-57', αποτυγχάνοντας να απειλήσουν την εστία του Μπρουζές.

Κι ενώ ένα “πράσινο” γκολ θα μπορούσε να στείλει το παιχνίδι στην παράταση, ήταν τελικά η Μπριζ που πέτυχε και τρίτο τέρμα με τον Ουλαρέ στο 82', “κλειδώνοντας” ουσιαστικά την πρόκριση για τη βελγική ομάδα.

Πλέον, ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει την ευρωπαϊκή του πορεία στο Europa League, καθώς την Παρασκευή θα μπει στην κλήρωση για τα πλέι-οφ της διοργάνωσης, ενώ η Κλαμπ Μπριζ θα είναι στην κλήρωση για τα πλέι-οφ του Champions League.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση