GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Forbes - Τζένιφερ Λόρενς: Η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός

Η πρωταγωνίστρια των "Αγώνων Πείνας" Τζένιφερ Λόρενς βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του περιοδικού Forbes με τις πιο ακριβ...

Forbes - Τζένιφερ Λόρενς: Η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός
Η πρωταγωνίστρια των "Αγώνων Πείνας" Τζένιφερ Λόρενς βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του περιοδικού Forbes με τις πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιούς του κόσμου. Η Λόρενς κέρδισε 52 εκατομμύρια δολάρια τους τελευταίους δώδεκα μήνες, - 18 εκατομμύρια δολάρια περισσότερα από πέρυσι.
Η 25χρονη Λόρενς, που βραβεύτηκε με Όσκαρ το 2013 για την ερμηνεία της στην ταινία "Οδηγός αισιοδοξίας", βγάζει χρήματα όχι μόνο από τις ταινίες αλλά και από τον γαλλικό οίκο μόδας Dior, του οποίου είναι το νέο "πρόσωπο".
Το περιοδικό σημειώνει ότι μόνο τέσσερις από τις γυναίκες του καταλόγου κέρδισαν πέρσι περισσότερα από 20 εκατομμύρια δολάρια ενώ 21 άνδρες συνάδελφοί τους έβγαλαν το ίδιο ποσό.
Η Κινέζα Μπινγκμπινγκ Φαν ("X-Men: Ημέρες ενός ξεχασμένου μέλλοντος") είναι η μόνη μη Αμερικανίδα στον κατάλογο των 18 πιο καλοπληρωμένων ηθοποιών στον κόσμο, με 21 εκατομμύρια δολάρια.
Τα κέρδη της Λόρενς είναι ωστόσο πολύ μικρότερα από εκείνα του πιο ακριβοπληρωμένου ηθοποιού του Χόλιγουντ, του Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ που έβγαλε πέρσι περίπου 80 εκατομμύρια. Ο κατάλογος με τους πιο ακριβοπληρωμένους άνδρες ηθοποιούς είχε δημοσιευτεί στις αρχές Αυγούστου.
Στην ετήσια λίστα του Forbes που δημοσιεύεται στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού, ακολουθεί δεύτερη η Σκάρλετ Γιόχανσον, η οποία εισέπραξε 35,5 εκατομμύρια δολάρια, κυρίως λόγω της ταινίας "Avenger: Age of Ultron" που είχε τις δεύτερες σε μέγεθος εισπράξεις το 2015 στις ΗΠΑ, και 1,4 δισεκ. δολάρια στον κόσμο.
Η Σάντρα Μπούλοκ,  που ήταν πρώτη στη λίστα πέρσι με έσοδα 51 εκατομμυρίων, φέτος είδε τα έσοδά της να μειώνονται σε μόλις 8 εκατομμύρια και καταλαμβάνει την έκτη θέση.
κόσμο:
1. Τζένιφερ Λόρενς / 52 εκατομμύρια δολάρια
2. Σκάρλετ Γιόχανσον / 35,5 εκατομμύρια
3. Μελίσα Μακ Κάρθι / 23 εκατομμύρια
4. Φαν Μπινγκμπινγκ / 21 εκατομμύρια
5. Τζένιφερ Ανιστον / 16,5 εκατομμύρια
6. Τζούλια Ρόμπερτς /16,5 εκατομμύρια
7. Αντζελίνα Τζολί / 15 εκατομμύρια
8. Ρις Γουίδερσπουν / 15 εκατομμύρια
9. Αν Χάθαγουεϊ / 12 εκατομμύρια
10. Κρίστεν Στιούαρτ / 12 εκατομμύρια
11. Κάμερον Ντίαζ / 11 εκατομμύρια
12. Γκουίνεθ Πάλτροου / 9 εκατομμύρια
13. Μέριλ Στριπ / 8 εκατομμύρια
14. Αμάντα Σέιφριντ / 8 εκατομμύρια
15. Σάντρα Μπούλοκ / 8 εκατομμύρια
16. Εμα Στόουν / 6,5 εκατομμύρια
17. Μίλα Κούνις / 6,5 εκατομμύρια
18. Νάταλι Πόρτμαν / 6 εκατομμύρια
Το Forbes υπολογίζει τα ακαθάριστα έσοδα των ηθοποιών από την 1η Ιουνίου 2014 μέχρι την 1η Ιουνίου 2015, χωρίς δηλαδή να έχουν αφαιρεθεί από τα ποσά οι αμοιβές των μάνατζερ και οι φόροι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση