GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ωχ! Ποιος Ιταλός (gay) πολιτικός κατηγορεί τον Βαρουφάκη ότι τον ...αντιγράφει

Aπό το sibilla-gr O Roberto Formigoni καταγγέλλει τον Γιάνη Βαρουφάκη, με την βαριά κατηγορία της μίμησης! Ο ιταλός δεξιός πολιτικός ...

Aπό το sibilla-gr

O Roberto Formigoni καταγγέλλει τον Γιάνη Βαρουφάκη, με την βαριά κατηγορία της μίμησης!
Ο ιταλός δεξιός πολιτικός Roberto Formigoni, επισήμως ομοφυλόφιλος (συζεί για μια 20ετία με τον σύντροφό του) και που διατέλεσε για χρόνια και Περιφερειάρχης της Λομβαρδίας, βλέποντας τη φωτογραφία του Βαρουφάκη με το ροζ πουκάμισο -το πουκάμισο σύμβολο απελευθέρωσης των γκέι της υψηλής κοινωνίας- χαριτολόγησε λέγοντας πως ο Βαρουφάκης τον αντιγράφει.
Μάλιστα, στο twitter του ανέβασε χαριτολογώντας και διαχωρίζοντας τη δική του πολιτική τοποθέτηση στη δεξιά, μ' αυτή του Βαρουφάκη στην αριστερά, το εξής: "Άλλο η ιδεολογία, αλλά όσον αφορά τα πουκάμισα, επιτέλους ο Βαρουφάκης μιμείται τους σωστούς πολιτικούς :)"
Οι σοβαροί γκέι ευρωπαίοι πολιτικοί δείχνουν μια προτίμηση στην...φουτουριστική ένδυση, ως σημείο αναφοράς των σεξουαλικών τους προτιμήσεων.

Ας απολαύσουμε τον Roberto Formigoni στις ενδυματολογικές επιλογές:








Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση