GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το κάμπινγκ πολυτελείας είναι περιζήτητο: "Glamping" παντού!

Το κάμπινγκ πολυτελείας, το λεγόμενο «glamping», είναι πιο περιζήτητο από ποτέ με σκηνές yurts, tipis και κομψές καμπίνες να ξεφυτρώ...

Το κάμπινγκ πολυτελείας είναι περιζήτητο:

Το κάμπινγκ πολυτελείας, το λεγόμενο «glamping», είναι πιο περιζήτητο από ποτέ με σκηνές yurts, tipis και κομψές καμπίνες να ξεφυτρώνουν στα πιο απίθανα μέρη.

Όμως μια νέα τάση στο χώρο της διαμονής έχει αρχίσει να κάνει την εμφάνισή της στη Μ. Βρετανία: το «champing».

Το champing περιλαμβάνει τη διαμονή σε… εκκλησίες, οι οποίες δε χρησιμοποιούνται πια τακτικά για θρησκευτικές λειτουργίες και μπορούν να διατεθούν ως χώροι για εναλλακτικές εμπειρίες διαμονής.
Το ταμείο συντήρησης και διατήρησης εκκλησιών (Churches Conservation Trust) διαθέτει 347 τέτοιες εκκλησίες σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο και προσφέρει την ευκαιρία για διανυκτέρευση σε ταξιδιώτες που θέλουν μια πραγματικά διαφορετική εμπειρία διαμονής.

Προς το παρόν, σύμφωνα με δημοσίευμα της MailOnline, είναι διαθέσιμες προς κράτηση τρεις εκκλησίες: η εκκλησία Church of St Cyriac and St Julita στην περιοχή Swaffham Prior στο Cambridgeshire, η All Saints' Church στο Aldwincle του Northamptonshire και η Churchof St Mary the Virgin στην περιοχή Fordwich στο Kent.

Το κόστος διαμονής για όσους κάνουν κράτηση πριν τις 14 Ιουνίου είναι 45 λίρες το άτομο, ανά διανυκτέρευση, με την τιμή να ανεβαίνει στις 60 λίρες κατ’ άτομο (συμπεριλαμβανομένου του πρωινού) μετά από αυτή την ημερομηνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση