GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λαφαζάνης προς Τσίπρα: Πάρε το σχέδιο Σόιμπλε να πάμε σε συντεταγμένο Grexit

Αριστερή πλατφόρμα και Αλέξης Τσίπρας κινούνται πλέον προς αντίθετες κατευθύνσεις, ακόμα και αν η «συγκατοίκηση» κάτω από τη στέγη του ...

Λαφαζάνης προς Τσίπρα: Πάρε το σχέδιο Σόιμπλε να πάμε σε συντεταγμένο Grexit

Αριστερή πλατφόρμα και Αλέξης Τσίπρας κινούνται πλέον προς αντίθετες κατευθύνσεις, ακόμα και αν η «συγκατοίκηση» κάτω από τη στέγη του σημερινού ΣΥΡΙΖΑ δεν έληξε την περασμένη Πέμπτη. Αυτό, όμως, συνέβαινε εδώ και καιρό, καθώς ανώτατες κυβερνητικές πηγές αναφέρουν ότι ο Παναγιώτης Λαφαζάνης είχε επανειλημμένως εισηγηθεί στον πρωθυπουργό να «πάρει το σχέδιο Σόιμπλε για συντεταγμένο Grexit».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Το Βήμα της Κυριακής», ο Αλέξης Τσίπρας εκτιμά ότι η Αριστερή Πλατφόρμα θα δυσκολευτεί να προχωρήσει σε διάσπαση. «Αν δεν το κάνει όμως τώρα θα χάσει το παιχνίδι» φέρεται να δηλώνει ο κ. Τσίπρας σε συνομιλητές του.

Την ίδια ώρα αποκαλύπτει: «Τη σύγκρουση την προετοίμαζε ο Λαφαζάνης. Στις συσκέψεις ερχόταν και μας έλεγε: “Πάρτε το σχέδιο Σόιμπλε για συντεταγμένο Grexit”. Δεν του βγήκε όμως καλά. Το σχέδιο της δραχμής εξελίχθηκε σε “ριφιφί” και προϋπέθετε κατάληψη της εξουσίας εξ εφόδου".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση