GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H μαφιόζικη κουλτούρα της “Αυγής” και του Υπουργείου Πολιτισμού...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας www.nikosklitsikas.gr/ Σχετικό: Kαλό ταξίδι Khaled al-Asaad... ήρωα των Αδέσποτων όλου του κόσμου “Σκλη...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας
www.nikosklitsikas.gr/

Σχετικό: Kαλό ταξίδι Khaled al-Asaad... ήρωα των Αδέσποτων όλου του κόσμου

“Σκληρός” και “χυδαίος” ο τίτλος του...
σχολιασμού;
Δεν νομίζω. Ήπιος και επιεικής μπροστά στην υποκρισία και την πολιτική υποτέλειας και νεοραγιαδισμού της κυβέρνησης Τσίπρα.
Πως να υπομείνεις αυτή την ανερυθρίαστη στάση, την χωρίς όρια υποκρισία της εφημερίδας 'Αυγής”, που είναι το επίσημο γραφείο τύπου των ΝΑΤΟϊκών μισθοφόρων της Συρίας, των φονιάδων “εξεγερμένων” για να διώξουν τον “δικτάτορα” Άσαντ και του ελληνικού Υπουργείου Πολιτισμού μιαw κυβέρνησης, που όπως οι προηγούμενες, στηρίζει ακόμη και με την απέλαση της πρέσβειρας της Συρίας από την Ελλάδα, τους φονιάδες “εκδημοκρατιστές” της Συρίας;
Αποτροπιασμός για τον τραγικό θάνατο του Σύρου αρχαιολόγου”... μας ενημερώνει πριν λίγο η “Αυγή” -όταν ήδη έχει βουίξει η παγκόσμια κοινή γνώμη- για τον αποκεφαλισμό του Σύρου επιστήμονα και για πρώτη φορά δεν καταφέρεται εναντίον του “καθεστώτος Άσαντ, δεν χύνει το καθημερινό ΝΑΤΟϊκό δηλητήριό της εναντίον του λαού της Συρίας.
Άραγε σε ένδειξη “πένθους” ή γιατί οι μισθοφόροι της “Αραβικής Άνοιξης made in USA”, τους οποίους υποστηρίζει η “Αυγή” κι ο ΣΥΡΙΖΑ, περιορίστηκαν σ' αυτόν τον αποκεφαλισμό;
Μπορεί να αγνοεί η “Αυγή” κι ο ΣΥΡΙΖΑ ότι τον αγώνα του εναντίον των μισθοφόρων δίνει ο Συριακός λαός μαζί με την νόμιμα εκλεγμένη ηγεσία του, τον πρόεδρο Άσαντ, αλλά και το Κομμουνιστικό Κόμμα Συρίας και γι' αυτό είναι διπλά υποκριτικό ότι γράφει σήμερα!
Προσφάτως, 22 Απρίλη 2015, η "Αυγή" λειτούργησε ως ΝΑΤΟϊκό πρακτορείο: Την προηγούμενη εβδομάδα το καθεστώς Άσαντ πέρασε άλλη μία "κόκκινη γραμμή" στην καταστολή του: βομβάρδισε τη Λαττάκεια, με δεκάδες νεκρούς... Παρόλο όμως το υψηλό τίμημα του αίματος, οι Σύροι επιμένουν: συνεχίζουν να διαδηλώνουν στη μεγαλύτερης διάρκειας και πιο αιματηρή, έως σήμερα, εξέγερση αυτής της  παρατεταμένης "αραβικής άνοιξης"... (περισσότερα μπορούμε να βρούμε από την αλίευση, ΕΔΩ)
Κι η μαφιόζικη κουλτούρα στο απόγειό της, στην ανακοίνωση του Υπουργείου Πολιτισμού: “Η Ελλάδα καταδικάζει τέτοιου είδους ενέργειες και στέκει πάντα στο πλευρό των κρατών που καλούνται να προστατεύσουν την πολιτιστική τους κληρονομιά σε περιόδους κρίσης, κινούμενη πάντοτε στο πλαίσιο του διεθνούς δικαίου... η χώρα μας πρωτοστατεί στη δημιουργία ενός διεθνούς συνασπισμού με στόχο την πάταξη της παράνομης διακίνησης πολιτιστικών αγαθών ".
Νομίζεις ότι το Υπουργείο Πολιτισμού έπεσε από τον ουρανό... αν και καμία αναφορά στην ένοχη σιωπή εδώ και πέντε χρόνια, στο εμπάργκο εναντίον της Συρίας, τη συμμετοχή των κυβερνήσεων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και κυβέρνησης Τσίπρα, στους ΝΑΤΟϊκούς σχεδιασμούς στήριξης των φονιάδων, για τον "εκδημο9κρατισμό" της Συρίας...
Το γιατί είναι μαφιόζικη αυτή η “κουλτούρα” της υποκρισίας και του φασισμού (καθόλου σκληρός χαρακτηρισμός), απαλλοτριώνεται από τον φίλο μου Σύρο Ouday Ramadan, στέλεχος του Κ.Κ. Συρίας και γράφτηκε για τον ιταλό πρωθυπουργό Ρένζτι και την εφημερίδα “Unita”, που όμως πάει “γάντι” στην “Αυγή”, το Υπουργείο Πολιτισμού και τον πρωθυπουργό Τσίπρα:
Μαφιόζοι, απόγονοι του Lucky Luciano...
Ο Matteo Renzi μαζί με τον διευθυντή της μουχλιασμένης εφημερίδας
(αναφέρεται στην πάλει ποτέ εφημερίδα-σύμβολο του ΚΚΙ)... θυμήθηκαν τον Μάρτυρα της Συρίας Khaled Al Assad, Υπεύθυνο για το Μουσείο της Παλμύρας, δολοφονημένο με βάρβαρο τρόπο από τους τρομοκράτες του ισλαμικού κράτους στη Συρία.
Κάποιος να πληροφορήσει τον κωμικό  Matteo Renzi
(εδώ βάλτε Αλέξη Τσίπρα), πως αυτός προσφέρει μια δυνατή βοήθεια στους τρομοκράτες Σύριους στην Ιταλία (όπως ακριβώς ο Τσίπρας, έτσι κι οι ηγέτες του “Δημοκρατικού Κόμματος” Ιταλίας, φωτογραφίζονται με τις σημαίες; των “εξεγερμένων” στην Ιταλία)...
Ο μαφιόζος που δολοφρονεί έναν αθώο, είναι ακριβώς αυτός που πρώτος ακολουθεί το φέρετρο του δολοφονημένου στην κηδεία και γεμίζει το στόμα του με συλλυπητήρια προς τους συγγενείς του θύματος.
Αυτή είναι η ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ
”.
Έτσι ακριβώς συμβαίνει και στην πατρίδα μας.
Η κυβέρνηση Τσίπρα -και η “Αυγή”- συνεχίζουν την επιθετική πολιτική εναντίον της φίλης Συρίας, υποστηρίζοντας τους φονιάδες μισθοφόρους της “πολιτισμένης” δύσης, στην υπηρεσία του 4ου Ράιχ. Σήμερα, αισθάνθηκαν την ανάγκη να φορέσουν τον φερετζέ της έκφρασης λύπης για τον αποκεφαλισμό του καθηγητή  Khaled Al Assad... Αυτή είναι η ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ!
Ο λαός της Συρίας, σχεδόν πέντε ολόκληρα χρόνια αντιστέκεται στην ιμπεριαλιστική επίθεση.
Η Συρία έκανε πράξη το “Πατρίδα ή Θάνατος” του Τσε Γκεβάρα.
Λαοί που έχουν μνήμη και τιμούν την ιστορία τους θα νικήσουν!
Στη Συρία χτυπάει κι η καρδιά των Ελληνορθοδόξων, που δίνουν τη μάχη μαζί με  την Λαϊκή Πολιτοφυλακή της Συρίας για την πατρίδα. Ελληνορθόδοξοι που εγκατέλειψε ο Βαρθολομαίος κι ο Ιερώνυμος. Τους εγκατέλειψαν για τα μάτια του σουλτάνου Ερντογάν και της γερμανικής ΕΕ. Αλλά δεν εγκατέλειψαν οι Ορθόδοξοι του πλανήτη κι οι ορθόδοξες εκκλησίες που δεν ελέγχει το 4ο Ράιχ, όπως η Ρώσικη Εκκλησία, οι εκκλησίες των Βαλκανίων κι οι Παπαφλέσσες της Ορθοδοξίας, που δεν σκύβουν τη μέση στο Φανάρι του Ερντογάν! 
Ο νεοραγιαδισμός των κομμάτων του 4ου Ράιχ, της νέας τάξης θα ηττηθεί!
Πατριαρχείο Αντιοχείας (Δαμασκός - Συρία)... "Έχει μεγάλη Τιμή αυτή η Σημαία για τη Σοσιαλιστική Αραβική Δημοκρατία της Συρίας"!

Να και μια θέση για την οποία παρέμεινε σταθερός ο κύριος Τσίπρας! Πάντα μαζί με τους ιμπεριαλιστές εναντίον του λαού της Συρίας... Από το 2011 ως σήμερα και ως πρωθυπουργός:

1 σχόλιο

  1. Απορώ ποιοι ΜΑΛΑΚΕΣ εξακολουθούν και διαβάζουν αυτη την κωλοφυλλαδα. Το ΟΝΕΙΔΟΣ Της ΔΗΘΕΝ αριστεράς των κολωνακιωτικων σαλονιών. Εχει ομως ο καιρος γυρίσματα οπως λένε τελικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση