GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H συναυλία της Πρωτοψάλτη στον Μαραθώνα - ΦΩΤΟ

Μια πανέμορφη μουσική βραδιά υπό το άγρυπνο βλέμμα της αυγουστιάτικης πανσελήνου είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν χθες οι κάτοικοι αλλά και ...

H συναυλία της Πρωτοψάλτη στον Μαραθώνα - ΦΩΤΟ

Μια πανέμορφη μουσική βραδιά υπό το άγρυπνο βλέμμα της αυγουστιάτικης πανσελήνου είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν χθες οι κάτοικοι αλλά και οι επισκέπτες του Δήμου Μαραθώνα.

Λίγες μόλις ώρες αφότου ανέλαβε καθήκοντα υπουργού Τουρισμού η Άλκηστις Πρωτοψάλτηανέβηκε στη σκηνή και έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα: να μαγεύει το κοινό που την ακούει να τραγουδά. 

Η συναυλία στην Αφετηρία Μαραθώνιου Δρόμου πραγματοποιήθηκε κατόπιν πρόσκλησης του δημάρχου Μαραθώνα και προσωπικού φίλου της τραγουδίστριαςΗλία Ψινάκη. 

Μάλιστα, πριν από την έναρξη της εκδήλωσης, τη βράβευσε με το ανώτερο παράσημο του Δήμου, καθώς -όπως ο ίδιος είπε- η Άλκηστις Πρωτοψάλτη πρν ορκιστεί υπουργός Τουρισμού της υπηρεσιακής κυβέρνησης, είχε δεσμευτεί να γίνει πρέσβειρα του Δήμου Μαραθώνα.

Παρόντες, μεταξύ άλλων, ήταν η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Βασίλης Κικίλιας, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, η Ζωή Λάσκαρη, ο Αντώνης Σρόιτερ με τη σύζυγό του και η Γιάννα Νταρίλη.

Δείτε τις φωτογραφίες:

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση