GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"I love Varoufakis": Ο πρώην υπουργός απέκτησε την δική του σειρά

Ο αμφιλεγόμενος και πολυσυζητημένος Ελληνας πρώην υπουργός Οικονομικών είναι παγκόσμια διασημότητα. Ο Γιάνης Βαρουφάκης – που άλλοι αγ...


Ο αμφιλεγόμενος και πολυσυζητημένος Ελληνας πρώην υπουργός Οικονομικών είναι παγκόσμια διασημότητα. Ο Γιάνης Βαρουφάκης – που άλλοι αγαπούν και άλλοι αγαπούν να... μισούν - "κατοχυρώνει" πλέον και επισήμως τον τίτλο σταρ, από την στιγμή που έγινε πριντ με την γνωστή καρδιά και το λογότυπο Keep Kalm.
Μια εταιρεία από την Αυστραλία (όπου ζει η κόρη του και ο ίδιος ήταν κάποτε καθηγητής σε πανεπιστήμιο του Σίδνεϊ) , η "Redbubble", έχει φτιάξει ολόκληρη σειρά με τίτλο "I love Yianis Varoufakis".
Κούπες, T-shirts, φούστες, μαξιλαράκια, τσάντες, θήκες κινητών ακόμη και φορμάκια για μωρά με το πρόσωπο του Γιάνη Βαρουφάκη σε διάφορες παραλλαγές, αλλά και το σύνθημα "Keep kalm and Love Yianis" έχουν γίνει ανάρπαστα.

Και φυσικά, T-shirts για τις φανατικές θαυμάστριες του "μάτσο" οικονομολόγου!


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση