GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Από τους Iron Maiden στα… αεροπλάνα

Ο Bruce Dickinson, τραγουδιστής στο πασίγνωστο συγκρότημα της χέβι μέταλ, Iron Maiden, ετοιμάζεται για ένα πολύ διαφορετικό ταξίδι στη ...

Από τους Iron Maiden στα… αεροπλάνα

Ο Bruce Dickinson, τραγουδιστής στο πασίγνωστο συγκρότημα της χέβι μέταλ, Iron Maiden, ετοιμάζεται για ένα πολύ διαφορετικό ταξίδι στη ζωή του... και μάλιστα με το δικό του αεροπλάνο!

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Daily Mail, ο τραγουδιστής των Iron Maiden ετοιμάζει τη δική του αεροπορική εταιρεία, έχοντας αποκτήσει το πρώτο του Boeing 737.

Το πάθος, άλλωστε, του 56χρονου βρετανού σταρ της χέβι μέταλ για τα αεροπλάνα δεν είναι μυστικό. Ο ίδιος έστησε την εταιρεία συντήρησης αεροσκαφών Cardiff Aviation το 2012, ενώ από το 1990 κατέχει άδεια επαγγελματία χειριστή.

«Ο λόγος για τον οποίο κάνω όσα κάνω, είναι επειδή αγαπάω ό,τι κάνω. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να μην κάνεις αυτά που αγαπάς. Πετάω αεροπλάνα και στον ελεύθερό μου χρόνο τραγουδώ και λιγάκι» είπε.

Ο ίδιος πιστεύει ότι για την αεροπορική του εταιρεία, VVB, η οποία έχει υποβάλλει αίτηση για την εκτέλεση πτήσεων εντός Ευρώπης, «το όριο είναι ο ουρανός».

Τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας θα βρίσκονται στη βάση Cardiff Aviation στο St Athan στη Νότια Ουαλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση