GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έλεγχοι σε σκάφη αναψυχής και jet ski

Οδηγίες προς τα τοπικά λιμεναρχεία, να εντείνουν τους ελέγχους στα σκάφη αναψυχής και στους χειριστές των σκαφών και των jet ski, προκ...

Έλεγχοι σε σκάφη αναψυχής και jet ski
Οδηγίες προς τα τοπικά λιμεναρχεία, να εντείνουν τους ελέγχους στα σκάφη αναψυχής και στους χειριστές των σκαφών και των jet ski, προκειμένου να διαπιστωθεί, αν τηρούν τους κανόνες ασφαλείας, τις αποστάσεις από τους λουόμενους και αν φέρουν σωστικά μέσα, έχει δώσει το αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος.

Θα γίνονται αυστηροί έλεγχοι στις άδειες και στα χαρτιά των χειριστών, διενέργεια αλκοτέστ και σε περιπτώσεις υποτροπής τα πρόστιμα θα είναι αυστηρά. Καλούνται, επίσης, οι χειριστές των σκαφών να τηρούν τους κανόνες ασφαλείας να μην καταναλώνουν αλκοόλ ή άλλες τοξικές ουσίες, να μην προβαίνουν σε επικίνδυνους ελιγμούς και να τηρούν τις αποστάσεις ασφαλείας 200 μέτρων από περιοχές όπου υπάρχουν λουόμενοι.

Οι πολίτες επίσης μπορούν να επικοινωνούν σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, με τη άμεση δράση του Λιμενικού Σώματος στον αριθμό 108.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση