GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ζωή σας σε live streaming με το Periscope!

Οι χρήστες συσκευών Android μπορούν  να κάνουν live stream τη ζωή τους, αφού το Twitter εγκαινίασε την εφαρμογή Periscope και στο Goog...

Η ζωή σας σε live streaming με το Periscope! Οι χρήστες συσκευών Android μπορούν  να κάνουν live stream τη ζωή τους, αφού το Twitter εγκαινίασε την εφαρμογή Periscope και στο Google Play Store.
Το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης ανακοίνωσε επίσημα την έναρξη της εφαρμογής σε συσκευές iOS και για desktop τον περασμένο Μάρτη και πρόσφατα την έκανε διαθέσιμη και σε κινητά και ταμπλέτες Android.

Η εφαρμογή επιτρέπει στον καθένα να κάνει live streaming video στους ακολούθους του, χρησιμοποιώντας την κάμερα του κινητού του τηλεφώνου και ήδη από τις πρώτες 10 ημέρες κυκλοφορίας της είχε αποκτήσει 1 εκατομμύριο χρήστες.


Ο Kevin Weil του Twitter είχε γράψει τότε σε ένα blog post, ότι η δωρεάν εφαρμογή «επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται και να βιώνουν ζωντανή μετάδοση βίντεο από τα κινητά τους τηλέφωνα και των ακολούθων τους», προσθέτοντας ότι είναι «ένα ιδανικό συμπλήρωμα για το Twitter» και πως για το λόγο αυτό απόκτησε την εταιρεία τον Ιανουάριο.

Η ομάδα του Periscope περιέγραψε μια σειρά από δυνατότητες που προσφέρει η υπηρεσία αυτή, συμπεριλαμβανομένου του πώς μπορεί να μετατρέψει κάθε smartphone σε έναν «παγκόσμιο ρεπόρτερ», σημειώνει η Daily Mail σε δημοσίευμά της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση