GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το νέο γευστικό meeting point

Μπορεί πέρυσι να το συναντούσαμε στο Καλό Λιβάδι, ωστόσο φέτος το γνωστό σε όλους Nice 'n Easy μας υποδέχεται στην Μικρή Βενετία...

Nice ‘n Easy, το νέο γευστικό meeting point στη Μικρή Βενετία

Μπορεί πέρυσι να το συναντούσαμε στο Καλό Λιβάδι, ωστόσο φέτος το γνωστό σε όλους Nice 'n Easy μας υποδέχεται στην Μικρή Βενετία.


Το γνωστό και από τα αδερφάκια του σε Κολωνάκι και Κηφισιά, Nice 'n' Easy ξεχωρίζει με τη ιδιαίτερη αισθητική του, τις χολιγουντιανές αλλά και ελληνικές κινηματογραφικές φιγούρες, το μενού που τιμά τα βιολογικά προϊόντα και τις αγνές πρώτες ύλες και παντρεύει με τον καλύτερο τρόπο το gourmet με το σπιτικό. Ο κατάλογος είναι ολοκληρωμένος, δίνει προτεραιότητα στα αγνά προϊόντα, και προσφέρει πρωτότυπες γευστικές προτάσεις που σας βάζουν σε δίλημμα τι να πρωτοδιαλέξετε. Μην πείτε όχι στα ελαφριά και πεντανόστιμα γλυκά, ενώ, αν είστε λάτρεις του κρασιού, η λίστα του θα σας ενθουσιάσει.

Το Nice 'n' Easy όμως ξεχωρίζει, πέραν όλων των παραπάνω, για με την value for money λογική, καθώς και το προσωποποιημένο service. Άλλωστε, με ιδιοκτήτη τον έμπειρο Δημήτρη Χριστοφορίδη (υπήρξε manager σε διάσημα μαγαζιά του Χόλιγουντ) και σεφ τον ταλαντούχο Χρήστο Αθανασιάδη, το αποτέλεσμα μόνο άψογο μπορεί να είναι.

Το burger του είναι άπαιχτο, δοκιμάστε το οπωσδήποτε. Επίσης άκρως ενδιαφέροντα πιάτα είναι το κινότο (ριζότο με κινόα) και wagyu ιαπωνικό Α5 που είναι από τα ποιοτικότερα και νοστιμότερα κρέατα παγκοσμίως.
Tip: Η ώρα του ηλιοβασιλέματος εδώ είναι ονειρική!
Info:
Καθημερινά: 08.00-03.00 (κουζίνα)
Από €25/άτομο (χωρίς κρασί)
Μικρή Βενετία, Μύκονος
22890 25421
niceneasy.gr
www.facebook.com/NiceNEasyMykonos?fref=ts

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση