GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

MH370: Η Γαλλία διευρύνει την περιοχή ερευνών στον Ινδικό

Περισσότερα εναέρια και πλωτά μέσα στα ανοικτά του νησιού Ρεϊνιόν, στον Ινδικό, ανέπτυξε η Γαλλία, για να «ερευνήσουν την ενδεχόμενη ...

MH370: Η Γαλλία διευρύνει την περιοχή ερευνών στον Ινδικό
Περισσότερα εναέρια και πλωτά μέσα στα ανοικτά του νησιού Ρεϊνιόν, στον Ινδικό, ανέπτυξε η Γαλλία, για να «ερευνήσουν την ενδεχόμενη παρουσία κι άλλων συντριμμιών», μετά την ανακάλυψη ενός τμήματος φτερού που υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι ανήκει στο Μπόινγκ 777 της Malaysia Airlines. 
Ένα αεροσκάφος και ελικόπτερα ξεκίνησαν το πρωί της Παρασκευής πτήσεις πάνω από την περιοχή, ενώ στις έρευνες συμμετέχουν πεζοπόρα τμήματα και πλοία. 
«Κατόπιν εντολής του Προέδρου της Δημοκρατίας και του πρωθυπουργού και για να ανταποκριθούμε στις ανάγκες της έρευνας, αποφασίστηκε να αναπτυχθούν επιπρόσθετα αεροπορικά και θαλάσσια μέσα για να ερευνηθεί η ενδεχόμενη ύπαρξη κι άλλων συντριμμιών στα ανοικτά της Ρεϊνιόν», ανέφεραν ο υπουργός Άμυνας Ζαν-Ιβ Λε Ντριάν, ο υπουργός αρμόδιος για τα υπερπόντια εδάφη της Γαλλίας Ζορζ Πο-Λανζβέν και ο υπουργός Μεταφορών της Γαλλίας Αλέν Βινταλί. 
Σύμφωνα με τον πρωθυπουργό της Μαλαισίας, το τμήμα ενός φτερού που βρέθηκε στη Ρεϊνιόν την 29η Ιουλίου ανήκει στο Μπόινγκ 777. Η εισαγγελία του Παρισιού, η οποία διεξάγει έρευνα διότι τα τέσσερα από τα θύματα ήταν Γάλλοι υπήκοοι, τήρησε πιο επιφυλακτική στάση, ανακοινώνοντας ότι υπάρχουν «πολύ ισχυρές ενδείξεις» πως τα συντρίμμια που βρέθηκαν ανήκουν πράγματι στο αεροσκάφος των Μαλαισιανών Αερογραμμών, η εξαφάνιση του οποίου θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια στην ιστορία της πολιτικής αεροπορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση