GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο NBA και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο

Μπορεί ο Νικ Καλάθης να επέστρεψε στον Παναθηναϊκό, αλλά η Ελλάδα θα έχει και την ερχόμενη σεζόν τέσσερις εκπροσώπους στο ΝΒΑ. Κι αυτό...

Στο NBA και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο
Μπορεί ο Νικ Καλάθης να επέστρεψε στον Παναθηναϊκό, αλλά η Ελλάδα θα έχει και την ερχόμενη σεζόν τέσσερις εκπροσώπους στο ΝΒΑ.

Κι αυτό γιατί ο Θανάσης Αντετοκούνμπο υπέγραψε σήμερα διετές μη εγγυημένο συμβόλαιο συνεργασίας με τους Νικς.

Η ομάδα της Νέας Υόρκης είχε επιλέξει τον 23χρονο άσο πέρσι στο νούμερο «51» του ντραφτ, ωστόσο τον άφησε να παίζει στη θυγατρική της στο NBDL, όπου ο μεγάλος αδερφός του Γιάννη των Μπακς είχε 13,9 πόντους, 6,2 ριμπάουντ και 1,7 τάπες κατά μέσο όρο.

Ο Αντετοκούνμπο συμμετείχε με την ομάδα των Νικς και στο πρόσφατο summer league, όπου φαίνεται πως ο προπονητής Ντέρεκ Φίσερ και ο πρόεδρος Φιλ Τζάκσον είδαν ενδιαφέροντα στοιχεία στον παίκτη κι έτσι τον προορίζουν για τη 15η και τελευταία θέση στο ρόστερ τους.

Πάντως το γεγονός ότι το συμβόλαιό του είναι μερικώς εγγυημένο, σημαίνει πως θα πρέπει να προσπαθήσει πολύ για να κερδίσει τη θέση του στην ομάδα, ειδάλλως κινδυνεύει ανά πάσα στιγμή με αποδέσμευση.

Αξίζει να σημειωθεί πως με το μπάσκετ ασχολείται έχοντας πολύ καλές προοπτικές εξέλιξης και ο Κώστας Αντετοκούνμπο (γεννημένος το 1998), που έχει ήδη ύψος 2,07μ., ενώ σε ομάδα ανήκει και ο μικρός γιος της οικογένειας, Άλεξ.



Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση