GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

O Mr. Facebook θα γίνει μπαμπάς

Ο Μαρκ Ζούκεμπεργκ και η σύζυγός του, Πρισίλα Τσαν, περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Η ανακοίνωση του χαρμόσυνου γεγονότος έγινε μέσω...

O Mr. Facebook θα γίνει μπαμπάς
Ο Μαρκ Ζούκεμπεργκ και η σύζυγός του, Πρισίλα Τσαν, περιμένουν το πρώτο τους παιδί.
Η ανακοίνωση του χαρμόσυνου γεγονότος έγινε μέσω status στην προσωπική του σελίδα στο facebook το βράδυ της Παρασκευής.
«Η Priscilla κι εγώ έχουμε συναρπαστικά νέα: περιμένουμε κοριτσάκι!
Aυτό θα είναι ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μας. Υπήρξαμε ήδη αρκετά τυχεροί που είχαμε την ευκαιρία να αγγίξουμε τις ζωές ανθρώπων σε όλο τον κόσμο, η Cilla ως γιατρός και εκπαιδευτικός και εγώ μέσα από αυτή την κοινότητα και τη φιλανθρωπία. Τώρα θα εστιάσουμε στο να κάνουμε τον κόσμο καλύτερο για το παιδί μας και την επόμενη γενιά.
Θέλουμε να μοιραστούμε για αρχή μια εμπειρία. Προσπαθούσαμε να αποκτήσουμε παιδί για κάποια χρόνια και είχαμε τρεις αποβολές.
Νιώθεις τόσο αισιόδοξος όταν μαθαίνεις ότι θα αποκτήσεις παιδί. Αρχίζεις να φαντάζεσαι τι θα γίνει και να ονειρεύεσαι για το μέλλον. Αρχίζεις να κάνεις σχέδια και μετά χάνονται. Είναι μια μοναχική εμπειρία. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν συζητούν για τις αποβολές επειδή ανησυχούν ότι τα προβλήματά τους θα τους απομακρύνουν ή θα αντανακλούν πάνω τους – σαν να είσαι ελαττωματικός ή εκανες κάτι για να το προκαλέσεις. Κι έτσι παλεύεις μόνος σου.
Στο σημερινό ανοιχτό και συνδεδεμένο κόσμο, η συζήτηση για τέτοια ζητήματα δε μας απομακρύνει. Μας φέρνει πιο κοντά. Δημιουργεί κατανόηηση και ανεκτικότητα και μας δίνει ελπίδα.
Όταν αρχίσαμε να συζητάμε με τους φίλους μας, καταλάβαμε πόσο συχνά συμβαίνει αυτό. Ότι πολλοί άνθρωποι που ξέραμε αντιμετώπιζαν παρόμοια ζητήματα και σχεδόν όλοι απέκτησαν τελικά υγιή παιδιά.
Ελπίζουμε ότι η συζήτηση για την εμπειρία μας θα δώσει σε περισσότερους ανθρώπους την ίδια ελπίδα που νιώσαμε και θα βοηθήσει περισσότερους ανθρώπους να νιώσουν άνετα να μοιράζονται τις ιστορίες τους.
Τα καλά μας νέα είναι ότι η εγκυμοσύνη είναι πλέον προχωρημένη και ο κίνδυνος της απώλειας είναι πολύ μικρός, οπότε είμαστε αισιόδοξοι.
Η Cilla και το παιδί μας είναι και οι δύο υγιείς. Είμαι ενθουσιασμένος να τη συναντήσω και το σκυλί μας δεν έχει ιδέα τι έρχεται. Στον υπέρηχο μου έκανε like με τον αντίχειρά της, οπότε έχω ήδη πειστεί ότι μου μοιάζει.
Ανυπομονούμε να την καλωσορίσουμε στον κόσμο και να μοιραστούμε σύντομα περισσότερα, όταν είναι έτοιμη να έρθει και να μας συναντήσει», έγραψε αναλυτικά στην ανάρτησή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση