GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι (καταπληκτικό) λέει ο Χαϊκάλης για την off shore: "Δεν είναι δική μου, είχα απλώς μια συμφωνία εκπροσώπησης!"

Δόλιο και συκοφαντικό χαρακτήρισε ο Παύλος Χαϊκάλης τον συσχετισμό του με off shore εταιρεία στην Κύπρο, τονίζοντας ότι στόχος είναι να π...

Δόλιο και συκοφαντικό χαρακτήρισε ο Παύλος Χαϊκάλης τον συσχετισμό του με off shore εταιρεία στην Κύπρο, τονίζοντας ότι στόχος είναι να πληγεί ο ίδιος, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και η απερχόμενη κυβέρνηση.
Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, πρόσθεσε ότι στην Κύπρο δεν υπάρχουν πια off shore από το 2004, όταν έγινε μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Ο κ. Χαϊκάλης ήταν κατηγορηματικός ότι έχει συνεργασία με την εν λόγω κυπριακή εταιρεία, δεν είναι ούτε ιδιοκτήτης της, ούτε μέτοχός της. "Είμαι στόχος αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης. Θα καταθέσω τα στοιχεία στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής εφόσον μου ζητηθεί", είπε ακόμα ο ίδιος.
"Το 2008 σκέφτηκα έναν τρόπο να αξιοποιήσω το καλλιτεχνικό μου κεφάλαιο στην αγορά της Κύπρου", είπε εξηγώντας πώς ξεκίνησε όλη η υπόθεση και επανέλαβε πως δεν είναι "μέτοχος της εταιρίας, ούτε διοικητικό μέλος, ούτε ιδιοκτήτης", αλλά ότι απλώς είχε "συμφωνία εκπροσώπησης με αυτή την εταιρία που λειτουργούσε σαν ατζέντης".
Ο κ.  Χαϊκάλης υποστήριξε ακόμα ότι οι απολαβές που είχε έχουν φορολογηθεί, ότι υπάρχουν τα παραστατικά, αλλά και ότι τα στοιχεία έχουν ελεγχθεί και "δεν βρέθηκε παρατυπία". Όσον αφορά στο πόθεν έσχες του 2011 όπου δεν υπάρχει η εταιρία, ο κύριος Χαϊκάλης υποστήριξε ότι δεν την δήλωσε γιατί δεν είχε κανένα εισόδημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση